ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба
Автор: Стойчо Генов 11:24 / 01.11.2020Коментари (16)7017
© Plovdiv24.bg
Собственикът на ПФК Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи интересен коментар относно това дали го притеснява второто поредно домакинско равенство на отбора, дошло след 2:2 срещу Монтана.

"Какво да ме притесняват резултатите? Аз не се притеснявам от нищо. Играчите трябва да го направят. Аз искам да има хубава игра и да извадя някой лев от даден футболист, а не само да влагам. Трябва да се разбере гласно, че моите правила са ясни. Мен първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба. Първи, втори, трети... изобщо не ме топли", каза бизнесменът, цитиран пред "Тема Спорт".

На въпрос ще има ли глоби за футболистите, той заяви:

"Оставете тези санкции. В България има две неща, които трябва да се направят. Футболистите трябва да разберат, че са работници на работодателя, а не глезльовци, които си мислят, че от тях зависи светът. Чета, че и Барселона имали 190 милиона дългове. Това какво е!? От едни безсмислени заплати и действия. Трябва да си изкараш парите, за да ги получиш. Няма да отстъпя и грам от това, което съм създал като ред. Който не си върши работата, отива у ляво".

"С треньора мога да кажа, че вече сме приятели. Той си гони работата. Бруно Акрапович не е човекът, който ще влезе да играе на терена, нито пък спортният директор. Няколко пъти им казах, че мачът с Монтана ме притеснява. Защото знам как се играе срещу лидер".
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На всички ни е ясно,че вече и ти започна да уреждаш мачове.Бием ЦСКА и Берое като гост ,а правим равен с Арда и Монтана като домакин.Първото място няма как да го вземем,като то е капарирано от Лудогорец.
0
 
 
Евала на Крушарски! Постига цели и казва истината! Не като други собственици, които лъжат феновете на отборите си, а в същност не им пука грам за клуба, който управляват. Целта им да са там е съвсем друга! Локомотивци няма от какво да сме недоволни! Жив и здрав да е Крушарски!
+1
 
 
знаем че не ти пука за клуба защото насила те докараха ама кажи що подхвана тотото ,нали си много честен. то това с монтана не беше мач това бяха безброй коледни подаръци , та да добутат до тоя резултат безсрамник
0
 
 
Някои хора никога няма да разберат Крушарски.Казва ви едно но вие тълкувате друго.Човека го каза те са футболисти професионалисти.Играят за пари и те струват пари които е хубаво да им се вземат с добър трансфер.
0
 
 
Само така Клошарски,,кажи си им го да го знаят.Демек места и отбор не ме интересува,ще гледам да продам който мога и си бия камшика.Затова скъпи ми локомотивци не се говори мнго,защото боса ви го каза право в очите.Хайде сега вие да започвате с декларации и след някой и друг месец и да събирате парички!
0
 
 
Простак! Не заслужаваш да си президент на този отбор. Не стига, че с жълти стотинки Господ ти подари треньор и читав отбор, ами вместо да си благодарен показваш скипцавата си натура. Но нещата ще отекат рано или късно и тогава ще те последва съдбата на Христолов в Ботев.
0
 
 
За пореден път, точен и ясен! И прав на всичкото отгоре!
на 01.11.2020 г.
0
 
 
Ами обявете им цени бре! Митко Илиев,Умарбаев,Алмейда,че дори и оня рахит Гереня може да хванат око. По чужбината играят и по големи дървета за по над милион бройката. Его наш Тодор кой да го купи като нито цена някой му е сложил нито се е проявило ясно негово желание а лош ли е? Купиха такива малчугани дето с нищо не са се доказали ама видиш ли имали по 15 мача в "профи" футбола,че дори и Крис Добрев дето е резерва в Ботев а тези които наистина стават за нещо ние неможем качествено да ги рекламираме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: