ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо поведе на Тотнъм, остана с 9 и загуби
Автор: Стойчо Генов 20:49 / 17.09.2020Коментари (72)20128
Локомотив (Пловдив) приключи достойно участието си в турнира Лига Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите демонстрираха огромно желание, но отстъпиха на миналогодишния финалист в Шампионската лига - Тотнъм, с 1:2.

Мачът от втория предварителен кръг на Лига Европа се игра пред празните трибуни на стадиона в квартал "Лаута". Недалеч от терена обаче феновете на Локо създадоха страхотна атмосфера, а мощните им скандирания се чуваха отлично от футболистите.

Тотнъм тотално доминираше през първото полувреме и домакините като по чудо не допуснаха гол. В 28-та минута "шпорите" поискаха дузпа за нарушение на Лукас Масоеро срещу Стивън Бергвайн, но главният съдия Харм Осмерс посочи играта да продължи, при което си навлече гнева на Жозе Моуриньо. Преди това лондончани нацелиха горната греда над Мартин Луков.

"Смърфовете" поведоха в резултата след гол на резервата Георги Минчев. Хари Кейн изравни от дузпа, като преди изпълнението й "черно-белите" останаха с 9 души, след като двама техни състезатели получиха червени картони само за броени минути. Диниш Алмейда бе изгонен, след като изби топката с ръце на голлинията. Бирсент Карагарен пък получи втори жълт картон, тъй като опита да изрови тревен чим от мястото, където трябваше да се изпълни дузпата.

Англичаните излязоха напред в резултата пет минути преди края, когато Ндомбеле вкара гол за крайното 1:2.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Анте Аралица.

Тотнъм: 

Уго Лорис, Мат Дохърти, Ерик Дайър, Давинсон Санчес, Бен Дейвис, Пиер-Емил Хойберг, Муса Сисоко, Джовани Ло Селсо, Хюн Мин Сон, Стивн Бергвайн, Хари Кейн

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.09.2020 г.
+1
 
 
Както писах преди мача, Тотнъм тотално доминираха в мача, в тренировъчно темпо, лежерно, без напрежение, с не повече от 20% от възможностите си взеха победата. Всичко друго са подробности на фенска основа.
+1
 
 
Пловдив де гордее с вас, момчета. Лошото за индианците, е че възхода на Локо ще придобива все по внушителни размери, а падението на жълтите ще продължи с още по голяма сила. Дълговете на ботяв достигнаха близо 60 милиона лева, това ми го каза ботевист, сигурна информация
+1
 
 
Днес целия град говори със суперлативи за играта на Локомотив Пловдив. Всички признават, че Локо е показал супер игра и само 10минути не са достигнали за да се случи чудото. Локомотив показа, че може да се бири като равен с равен с финалиста в шампионската лига от 2019. Цяла България страда след загубата на Локо. Във всички форуми отбора получава подкрепа и поздравления.
-2
 
 
По скапан народ от ганювския няма, вечна кочина и вечни малоумници. Слава на САЩ и Израел. Бауши.
0
 
 
Аматьори,,щом и със ръце можете ,беж да играете волейбол радвайте се ,че можеше още поне 3 гола да ви го набутат ,спете спокойно ще го преболедувате свиквайте четенето е голямо ,но е без покритие,хахахаха.
+1
 
 
Жълтите цигани сега са много смели ама съм сигурен,че са се посрали в 70 мин като Минчев им го навря на евреите.Даже сигурно и на алаха са се молили да ни бият.Много поздрави от Санкт-Пьолтен
-4
 
 
С три, четери изключения, всичко жълто в Солун!
-1
 
 
Голям тактик е Муриньо, излезе с жълти екипи и на циганетата им се подкосиха краката... С бели екипи ги биехте!
0
 
 
Гледай какво пише цървула Коматевски.Не само вие сте били тогава а и Марек,ЦСКА,Левски,Локо сф ,Славия.Това са други времена.Бкп имаше три отбора които да защитават името на Бг.Да вие бяхте из между тях но не и Локо ПД.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: