ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Алмейда твърдо отказва нов договор с Локо, предлагат го и в Турция
Автор: Стойчо Генов 11:41 / 19.12.2020Коментари (7)6552
©
Един от най-добрите футболисти на Локомотив (Пловдив) в момента - Диниш Алмейда, твърдо отказва предложението на клуба за нов договор. Сегашният контракт на португалеца изтича в края на юни 2021 година. Поради тази причина от Лаута правят всичко възможно да продадат защитника след отварянето на зимния трансферен прозорец.

Твърди се, че ръководството на Локомотив е предложило Диниш Алмейда на Лудогорец и на няколко турски клуба. В същото време обаче от Разград изтече неофициална информация, че шампионите нямат интерес към бранителя. Според "Мач Телеграф" представители на клуба са го гледали в няколко мача на живо, за да анализират обстойно играта му. След това подробно скаутване решението на "орлите" било, че Диниш не трябва на клуба.

Plovdiv24.bg изрично уточнява за своите читатели, че всички тези сметки за продажба на футболиста могат да излязат без кръчмар. Основното в такива ситуации е желанието на играча и ако той не иска да бъде продаден в който и да е клуб, трансферът няма как да се осъществи.

Твърде вероятно е Диниш Алмейда вече да е избрал следващия си клуб и това да е ЦСКА-София, където да премине като свободен агент през лятото.

При всички положения обаче ръководството на Локомотив трябва да вземе решение как да процедира с футболиста, докато изтече договорът му - да продължи да разчита на него като титуляр или още от зимата да изгражда защитата на отбора без него и Алмейда да остава предимно на пейката.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Схте се справим и без Алмеыда и Петровиц. Гонзо трыабва да намери 3 - ма играцхи за стартовиыат састав. Един стабилен лыав полузасхтитник, едно лыаво крило/бек и един кацхествен централен нападател. Ето как мойе да изглейда тима през 2021 година: ..... М.Луков ..... ......... Д.Малембана ..... Л.Масоеро ..... ..... Кристиан Гомис ..... П. Умарбаев ..... ( _____) Б.Карагерен ....... Л. Салинас .......... (_____) ..... Дим. Илиев ..... (_____ )
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.12.2020 г.
+2
 
 
при циганките никой не иска ,дажи Акрапа
0
 
 
Скоро, много скоро. От раз. Тогава миризливци, ще си говорим.
на 19.12.2020 г.
-2
 
 
Не искам да се правя на разбирач,но качествени футболисти като него ,1г преди да му изтече договора се започват преговори за нов,откаже ли му се търси отбор даже и за 100хил.евро.В уточнение че може и да у направено вече. Според мен,ако остане при нас до лятото трябва да играе,помага много,защо да му плащаме заплата и да гледа мача. Изтървем ли го без пари да си изведем поне поуки...за Минчев и всички други конвертируеми футболисти.Весели празници,само Локо и само напред и нагоре!
-2
 
 
Щом отказва го продавайте независимо къде.Гонзо ти си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: