ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов награби Бруно: Изниза се през задния вход, нямаше кураж дори да се сбогува с момчетата
Автор: Стойчо Генов 10:32 / 24.01.2021Коментари (21)5717
© Plovdiv24.bg
Бившият съдия №1 в България Атанас Узунов подкрепи собственика на Локомотив Христо Крушарски, който преди време обяви, че Бруно Акрапович е извършил предателство към клуба. Узунов, който в момента е общински съветник в Пловдив, разпространи отворено писмо до медиите.

Отворено писмо до Бруно Акрапович, бивш треньор на Локомотив Пловдив

Г-н Акрапович, казвам се Атанас Узунов и съм един от многото привърженици на Локомотив Пловдив.

Първо искам да благодаря за работата в любмия ни клуб и успехите, които постигна отборът, когато бяхте старши треньор. Не мога обаче да се съглася с вашето изказване от петък и това е причина да пиша тези редове. Надявам се просто изказването ви да е било емоционално и необмислено, а не да мислите действително това, което казахте.

Не сте съгласен с думата "ПРЕДАТЕЛСТВО". А как да приемем вашето внезапно и без предупреждение напускане на Локомотив? И то в момент, когато отборът беше на върха в класирането, а привържениците мечтаеха за нещо голямо. Вие напуснахте, без да предупредите и отидохте в прекия конкурент за призовите места. Ако бяхте сторили това няколко кръга по-късно, след края на есенния полусезон, то не само щяхме да ви разберем, а щяхме да ви изпратим с фанфари и заря.

Вие обаче решихте да се изнижете през задния вход. Нямахте кураж и достойнство дори да си вземете довиждане с момчетата от отбора, в които ден преди бягството се кълняхте. Не си взехте довиждане и с щаба, с който работехте и стоеше неотклонно зад гърба ви. Забравихте вероятно златните ръце на Илко Пиргов от оня щастлив мач с Етър във Велико Търново, който ви запази поста.

Казахте, че който ви мисли за предател не разбира от футбол. Нека ви кажа, че личности като Христо Бонев, Христо Колев, Георги Иванов, Александър Тунчев, Георги Илиев, Георги Василев, а и много други, разбират от футбол и са играли на най-високо ниво.

Твърдите, че г-н Крушарски не разбира от футбол. Той никога не е твърдял, че е корифей в тази игра. Не забравяйте обаче, че той ви бе взел под крилото си и в най-важните моменти бе неотклонно зад вас. Дори, когато направихте рекордни в историята на клуба поредни загуби и когато имаше антирекорд по посещаемост, докато вие бяхте треньор. Тогава единствен г-н Крушарски беше зад вас. А вие му се отблагодарихте като без предизвестие оставихте отбора му без треньор и то преди серия от важни мачове. Дали този ход с внезапното ви напускане и отиване в ЦСКА не е целял разбиването на Локомотив?

Ако думата предател ви обижда, приемете "ДЕЗЕРТЬОРСТВО".

Пожелавам ви успех и да стъпите на стадиони, на които аз съм бил като рефер - "Камп Ноу", "Сантяго Бернабеу", "Джузепе Меаца", "Стамфорд Бридж", "Парк де Пренс" и още много други. Да стъпите обаче като треньор, а не като зрител.

Мисля, че написаното до тук ви е достатъчно, за да разберете, че ние в Локомотив не сме от джунглата. И не заслужаваме като клуб и общност обидното отношение, каквото проявихте с вашето напускане.

Мога да продължа с още примери, но ще спра до тук.

И все пак с уважение: Атанас Узунов
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Хахаха,каква ирония на съдбата,точно узунов да говори за морал....жалка работа!
-1
 
 
Стига вече с Бруно.Избягъл и толкова .Успех му пожелавам при чорбата.Колко години бе при нас.Други смениха по пет треньора ние нито един.
+2
 
 
Тия цигани не спряха да мрънкат за физкултурника. Всички се изредиха да пишат декларации. Чакаме сега и една от почетния президент.
на 24.01.2021 г.
-1
 
 
Наску ощи ма боли отзат като сядам. никога няма да забравъ как на ибахти без вазилин.никуга няма да ти гу прустя на негу.
0
 
 
Много точно казано! Но стига вече с тази тема. Говорете нещо за стадиона и базата, както и за двойния аршин на градската управа и финансирането от държавата.....Това интересува черно-бялата общност! Акрапович вече е история! Локомотив трябва да продължи напред и той доказа, че го прави добре и без босненеца!
0
 
 
Точно пък тоя ще говори за чест и достойнство!През цялата си съдийска кариера,я има,я няма 20 мача които е свирил без да е взел подкупи!И на какво най-високо ниво са играли изброените,че нещо не се сещам? Особено Гочо,хаха,най-високото му ниво е на ст.9 септември...!!!!!
0
 
 
Сега се замислям, че ако бяхме с Бруно начело, никога нямаше да постигнем тази историческа, разгомна победа над индианците, която ще стои поне още 100 години, напред във времето. От друга страна пък под негово ръководство постигнахме другата най-голяма победа по важност над индианците, онази за Купата, с ПЕТАта, която пък не след 100, ами и след 1000 години няма как да се повтори, така че мога да кажа, Господ правилно е разпределил нещата, кога Бруно да е начело на Локомотив и кога да не е. И 1:0 с Бруно и 6:0 без Бруно са двата най-велики резултата в дербито, така че може да бъдем безкрайно доволни от двата съдбовни резултата еднакво, без да ги делим...
-1
 
 
Каквито цигански номера повикали,с такива Акрапович отвърнал.Писна му на човека от цирк„Столипеново” и си би камшика,а палячовците птоменящи историята и истината,реват.Кеф!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: