ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дузпа след груба грешка на Цветанов провали Локо срещу Левски
Автор: Стойчо Генов 19:22 / 02.12.2020Коментари (34)6771
© Антон Узунов
Локомотив (Пловдив) загуби от Левски с 0:1 в отложен мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София. Найджъл Робърта (35-дузпа) бе точен за домакините.

Така възпитаниците на Александър Тунчев записаха трето поражение от началото на сезона и останаха на второ място във временното класиране с актив от 27 точки.

В 15-ата минута Найджъл Робърта шутира от 10-ина метра и след изключително слаба намеса на Мартин Луков топката влезе в мрежата. Голът обаче бе отменен заради игра с ръка на Насиру Мохамед при паса му към своя съотборник. При ситуацията обаче Робърта удари неволно с коляно Милош Петрович в главата и сръбският защитник трябваше да бъде заменен принудително от Гомис.

Малко след това Димитър Илиев изведе Момчил Цветанов по левия фланг. Последва мигновено центриране по земя към дузпата, където Георги Минчев се размина на сантиметри с топката.

Левски поведе в резултата след ужасяваща грешка на Момчил Цветанов в 35-ата минута. Без да е притискан от някой, халфът върна твърде неспокосано една топка и тя попадна право в Насиру Мохамед. Той преодоля Диниш Алмейда и бе препънат от Петър Витанов в наказателното поле. Реферът Валентин Железов отсъди дузпа, а тя бе превърната в гол от Робърта за 1:0.

В 69-ата минута Локо изпусна идеална възможност да изравни. Умарбаев центрира остро от фаул към малкото наказателно поле, където Гомис засече с глава, но за негол лош късмет топката мина на педя от гредата.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович (20- Кристиан Гомис), Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (84- Кенан Муслимович), Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас (75- Кристиан Илич), Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е виновен Цветанов. Който се опитва да играе, греши. Всички бяха излязли на разходка, не им се тичаше. Мислеха че Левски сами ще се бият, зщото ние сме много по-добри. Без тичане , не става.
0
 
 
Втори мач губим заради грешки на Цветанов.
-1
 
 
След съботното 6-0, не можем да правим каквото и да е драми!!! Говедата не са играли цял месец имат нов треньор, а ние играем през 3, 4 дни. Особено няколкото национали. Та Локото има едва 12 играчи , които носят цялата тежест. Нормално е да има спад в играта ни! Получихме Коледния си подарък в събота! Здраве да е.
-3
 
 
Жълтия курваляк нещо се събужда нищо че в дивия има 6 шпека от Орехите.
+3
 
 
ний джипситата от локуту подарихми тоя мач на любовницити си от лефски. заедно мразим Ботиф Пловдив и заедно пеем песни против него. заедно си бърками по дупките щот много са обичами .ббраво клоши така са праат парички
-4
 
 
байонзи се показа от дупката, след 6 бахура у гъзо бая го е боляло :)))Индианци, да не полегнете в неделя на чорбата да ни направите мръсно за първото място. Всички ва знаят, че сте долно племе, ама имайте малко морал.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.12.2020 г.
+1
 
 
В интерес на истината - такава дузпа само дЖелезов може да свири.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.12.2020 г.
+2
 
 
само лилавите усти са ни големи, да го ева .саде Локо ,саде баш бизнесмена бай Клоши
-3
 
 
Тия умрели говеда ги съживихме ,ама нормално подценихме ги тич свършеляци нищо момчета горе главите ще ни е за обеца с такива куци коне да внимаваме повече ! Локо или Смърт
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: