ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно за Крушарски: Който ме нарича предател, не разбира от футбол!
Автор: Стойчо Генов 13:44 / 22.01.2021Коментари (36)8340
© Plovdiv24.bg
Напусналият по позорен начин Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира днес изказването на Христо Крушарски от преди два дни. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, собственикът на черно-белите обяви, че постъпката на босненеца е предателство и за него бариерата на Лаута е спусната, а порталът - брониран.

Акрапович бе предизвикан от журналисти да коментира тези думи, след като днес го наградиха за Треньор на месец декември 2020 година. Това бе първият му приз като наставник на ЦСКА-София, като преди това той има 4 награди с Локо (Пд).

"Познавам Христо Крушарски и семейството му, бях в къщата му. Не разбирам защо хората се опитват да създават толкова напрежение. Аз гледам напред в своята кариера и не дължа на никого нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде в България да работи честно. Не искам да участвам в негативни неща. Виждам голяма негативност към мен. Понякога мисля да отговоря по друг начин на тези въпроси, но не го правя", заяви Бруно Акрапович на днвешната си пресконференция.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
до кога бе страхливци ще коментирате с букви и псевдоними какви мъже сте вие имена нямате ли или ви е срам от коментарите и е крайно време всички коментари да са с имена а тази забележка по долу защо е сложена като не важи
0
 
 
и разбиращи от футбол коментират че ти напуна като к***а за повече пари с извинението да се развиваш в отбора от Ловеч и то по средана на сезона верно че постигна много в Локото но начина по който напусна е отвратителен за пари
-3
 
 
Бруно, ако не беше Крушарски, ти никога нямаше да отидеш в южна америка в меката на футбола, щеше да я гледаш през крив макарон. Така че си затваряй устата и си стой на осрания задник, защото такъв президент няма да видиш скоро време да ти удисва ма прищявките.
0
 
 
Сега се замислям, че ако бяхме с Бруно начело, никога нямаше да постигнем тази историческа, разгомна победа, която ще стои поне още 100 години, напред във времето. От друга страна пък под негово ръководство постигнахме другата най-голяма победа по важност над индианците, онази за Купата, с ПЕТАта, която пък не след 100, ами и след 1000 години няма как да се повтори, така че мога да кажа, Господ правилно е разпределил нещата, кога Бруно да е начело на Локомотив и кога да не е. И 1:0 с Бруно и 6:0 без Бруно са двата най-велики резултата в дербито, така че може да бъдем безкрайно доволни от двата съдбовни резултата еднакво, без да ги делим.
+1
 
 
Некоректно ни напусна, но все пак ти благодарим за 3-те Купи. Видя се, че и без теб можем, да постигаме отлични резултати. Справка индианците. Рекордната победа е постигнахме без Бруно. Значи и без него, пак може да сме голям отбор, и пак ще се борим за Купата и за Шампионската титла.
+3
 
 
Бруно благодарим ти за това което постигна с Локо пд.Не можем да ти простим долния начин по който избяга.
+3
 
 
В никакъв случай Акрапович не бива да се плюе и то крайно! С него Локомотив постигна ужасно много и това не бива да се осквернява, дори след жалката му постъпка! Много се изговори по тази тема, но истината е само една: Бруно Акрапович си тръгна по най-жалкия и недостоен начин и това беше лично негово решение! Затова, каквото и да каже, той няма грам оправдание! Един човек няма ли морал, достойнство и чест, той е малък човек! А можеше да си тръгне, като герой. .
-2
 
 
Бруно и Крушо разиграват някакво театро за пред феновете и медиите. Крушо със сигурност е взел от ловешкия някакви пари под масата, за да пусне Бруно по никое време в чорбата. А за пред публиката играят некъв водевил. По същия начин едно време селския продваше футболисти под масата и се оплакваше после, че му ги били откраднали.
-4
 
 
Ейййй.. многУ моим да плюим нии от локуту. Няма значение какво ни даде човека!
-3
 
 
ясно е че ти се продаде за ПАРИ като к***а а имаш договор нали но Крушарски беше мъж и след като не искаш да работиш в Локото ти прости договора и те освободи без неустойка и то по средата на полусезона
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: