ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Факт! Огромна част от феновете на Локо са разочаровани от бягството на Бруно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 09.11.2020Коментари (9)6465
©
По-голямата част от феновете на Локомотив Пловдив са разочаровани от постъпката на Бруно Акрапович да напусне клуба и веднага да започне работа в ЦСКА-София. Това показват коментарите на "черно-белите" запалянковци в социалната мрежа. Тези, които му пожелават успех в новия отбор, са чувствително по-малко на брой. Факт е, че стената в личния профил на Акрапович във Фейсбук се "задръсти" от коментари.

"Бруно Акрапович, ще ти благодаря за спечелените купи, но до там! Когато дойде на Лаута, беше плют доста, бях един от малкото, които вярваха, че може да направиш нещо с отбора. Получи подкрепа от ръководството, която в България не е видял нито един треньор, откакто аз се помня! Не знам дали отиваш в София или Ловеч, но знам, че няма да изкараш дълго, мога само да ти пожелая, да получиш доста шамари от Ганчев, че да ти дойде акъла в главата", написа привърженик на Локомотив.

"Стойчо Стоилов да ти реди отбора, а видиш ли пак след някоя загуба може да влезе и да го извади! Искам да видя как ще те търпят звездичките в оранжево, когато ги накараш да станат в 7 сутринта за тренировка! Повярва си доста и се сравни дори с бившия ти съотборник и един от най-великите треньори в днешно време - Юрген Клоп! Само, че дотук - разликата между вас е оттук до луната, и с това изнизване като мишка, ти само го доказа! Големите си тръгват с чест и достойнство и биват изпращани ето по този начин!", написа още същият фен, публикувайки видео от изпращането на Юрген Клоп в Борусия Дортмунд.

Под поста има и нелицеприятни коментари като "Мишок!", "До 2 месеца го виждам треньор на Монтана", "Виждам го като продавач на списания в Ловеч", "От днес ставал Бруно-Акрапович", "Да беше в чужбина -  разбирам, ама да ми отидеш в тирето при положение, че всички са зад теб в ЛОКО си е чисто безумие. Неговият залез започва от Ловеч", "Ние, които цял живот чакахме тия купи, не се самозабравихме така както ти! Жалко, че по тоя гнусен начин оставяш отбора, но в тоя живот всичко се връща" и други доста по-пиперливи обръщения".

Естествено, има и доста добронамерени коментари:

"Благодарим ти, тренер! Благодарим за всичко, което постигна с Локомотив!  Благодарим ти за безкрайната радост, която ни донесе твоя труд! Успех и в бъдеще!"

"Човекът иска да се развива и не виждам нищо лошо в това да потърси ново предизвикателство! Все пак с отбора от Лаута направи и невъзможното и спечели доста, но това е лимита на този отбор, логично е да потърси развитие и надграждане. Затова може само да му благодарите, че за няколко години ви направи един солиден отбор!"
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Приказката свърши,пак сте същите мърши!
0
 
 
Защо е нужно да се упреква Акрапович,който донесе много радост на привържениците на "ЛОКОМОТИВ"Явно,че има и нещо друго,което се чете между редовете.И мен ме е яд,че напуска,но така е в живота и в частност във футбола.Бъдещето ще покаже дали е на прав път.В "ЛОКОМОТИВ"той се доказа.....
-2
 
 
Брунко сам си се изака на фасона! Няма фен, който би реагирал по друг начин, ако в неговия любим клуб се случи нещо подобно ...!До вчера беше Бог, след вчера е просто поредния треньор водил Локомотив Пловдив. "Каквото си направиш сам, друг не може да ти го направи".
-1
 
 
Да го дух@ш бе предател грозен! Изхрачи се на името си мишка умряла! Как не те е срам да оставиш отбора точно сега бе нещастник? Поне да беше изчакал края на полусезона...каква беше тази първа, че хоп веднага в Литекс-София ... ?!? Шампион щял да става с люляците...ще станеш шампион на х*я ми пе*ал гаден! Никакви успехи от тук насетне за тебе! От тук насетне забравяй за ЛОКОТО и за спомените с клуба! ПОДЪЛ И ГНУСЕН ПРЕДАТЕЛ !!!
-1
 
 
нас никой не ни уважава та Бруно ли .сякъде ни векат цигани ,цигани и никой не иска да е при нас и бягат
-2
 
 
Локомотив над всичко,имало го е и преди ще го има и след Бруно!
0
 
 
Юда,избяга като най-голямата мишка! Един ден щеше да има паметник на Лаута
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: