ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА-София готви нов удар срещу Локо, отмъква най-добрия играч
Автор: Стойчо Генов 09:07 / 11.11.2020Коментари (8)5499
© Plovdiv24.bg
ЦСКА-София готви нов удар по Локомотив Пловдив, след като се договори с наставника на черно-белите Бруно Акрапович. От "Армията" още преди да се споразумеят с Бруно Акрапович са имали апетити и към друг от козовете на пловдивчани.

Става въпрос за португалеца Диниш Алмейда, който е сред водещите опции за стабилизиране на защитата на "червените". Миналият през Монако юношески национал на страната си може да се озове при досегашния си наставник без трансферна сума най-късно в края на сезона. Тогава изтича договорът му със "смърфовете".

В Локомотив се надяват да задържат португалеца, като ще стартират спешни преговори с Алмейда за нов договор. Пловдивчани са се активизирали в тази посока допълнително след раздялата с Акрапович, твърди "Мач Телеграф". Босненският специалист неведнъж е обявявал пред медиите, че именно Алмейда е най-добрият чужденец в efbet Лига.

Португалецът е сред най-скъпоплатените играчи на "Лаута", но със сигурност от ЦСКА-София без проблем могат да му предложат двойно повече от това, което взима в момента. Така че за шефовете на Локо предстои изключително трудната задача да го убедят да остане и да преподпише.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кой ви знае вас бе смотаняци,за нищо не ставате , всичко беше изкуствено и вие като цигани сте готови бузи да отворите , приказката свърши.
+1
 
 
Джуджето и оня Трол Стойкас Стоилас са мръсници...Локо им е трън в очите,а Треньорчето по-пе.алска постъпка нямаше как да направи!
-2
 
 
Преди да обвинявате някого защо напуска, първо си задайте въпроса защо го прави без никакви индикации! При вас явно става нещо, което ръководството ви премълчава! Не може отбора ви да върви, уж всичко е наред и изведнъж ново пет. За това вместо да гадаете, задайте въпросите си към ръководството!
+1
 
 
Локомотив беше прекалено остър трън в очите на богатите клубове и те просто взеха мерки! Целта беше просто да ни неутрализират. Бруно е ясно, че няма да успее, както и играчите, които ще ни напуснат...Просто един основен играч за челото го няма. Всичко това беше очаквано. Ще го преживеем. Купите и радостните моменти обаче, няма кой да ни ги отнеме! Започваме наново и по-скромно! Само Локо!
+4
 
 
За това няма футбол в България,не че чорбата ще станат по силни ,ние ща станем по слаби.Но това не е нещо ново и при комунизма беше така ,сега парите са важни.Стойчо Младенов е без отбор и при две издънки Акрапович е алт от Великия ЦСКА Ловеч.А папагалите да са спокойни ,Крушарски пари има издърша футболен отбор,женси футбол и волейбол ,помага на целия клуб Локомотив.Той да ни е жив и здрав!
+3
 
 
Явно някой е решил да ни развали отбора рџ?Ў
+3
 
 
Бруно к-***ата вземи цял отбор при теб ти много добре знаеш че след няколко загуби и дим ще си извън София рџ¤ЈНИЕ БЕЗ ТЕБ СМЕ ТОВАРЕН ВЛАК
-4
 
 
не ги отмъква ,крушата ги продава под масата . пара няма , братя апапи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: