ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо приключи с победа 2020 година, ще зимува на второ място
Автор: Стойчо Генов 19:28 / 14.12.2020Коментари (22)7138
Локомотив Пловдив приключи с победа 2020 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В мач от 16-ия кръг на Първа лига черно-белите се наложиха над Славия с 2:0 пред празните трибуни на своя стадион в квартал "Лаута".

Георги Минчев (18) и Кристиан Гомис (90+2) вкараха за пловдивчани.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев ще зимуват с актив от 33 точки на второ място в класирането. 

Локо започна по-агресивно мача и още в 10-ата минута създаде чисто положение. Димитър Илиев изведе Бирсент Карагарен отдясно в наказателното поле на гостите. Националът отправи диагонален шут с десния крак, но топката премина на педя от гредата.

В 18-ата минута черно-белите откриха резултата след статично положение. Умарбаев центрира от фаул към малкия пеналт, където Георги Минчев се измъкна от опеката на защитниците и засече с глава в мрежата - 1:0.

Четвърт час по-късно гредата спаси Славия от втори гол след удар на Диниш Алмейда.

Десет минути след почивката Локо отново стигна до чисто положение. Кристиан Илич изведе прекрасно Георги Минчев сам срещу вратаря, но след шута му Светослав Вуцов изби топката. При добавката пък Момчил Цветанов стреля в аут.

Гостите също имаха на два пъти възможност да изравнят, но добрите намеси на Мартин Луков запазиха мрежата му "суха".

Две минути преди край Лукас Салинас центрира от десния фланг, а Георги Минчев опита атрактивна задна ножица, но за негов лош късмет топката мина на сантиметри покрай гредата в аут. 

Така се стигна до втората минута на добавеното време, когато черно-белите решиха мача с втори гол. Това стана при една контраатака, която бе подхваната от Кристиан Гомис в половината на неговия тим. Френският бранител пробяга почти 50 метра, финтира защитник на гостите и хладнокръвно отбеляза с левия крак за 2:0. Това бе първо попадение за двуметровия гигант с екипа на Локомотив.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (70- Лукас Салинас), Кристиан ИличМомчил Цветанов, Бирсент Карагарен (89- Давид Малембана), Димитър Илиев (84- Кристиан Гомис), Георги Минчев (89- Николай Николаев).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БЛАГОДАРЯ НА ПРЕЗИДЕНТА,ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ,ТРЕНЬОРИ И ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ОТ ФК ЛОКОМОТИВ ЗА РАДОСТИТЕ , С КОИТО НИ ДАРИХА ПРЕЗ ТАЗИ ТЕЖКА 2020 Г.УСПЕХ И ПРЕЗ НОВАТА 2021 Г.!!!
0
 
 
Истината е една - доста успешна година за Пловдивския любимец, макар да избега тренера и да прави сякакви мастийски босненски трикове сега и да пробва да вземе всички читави играчи, ние пак ще останем най-сърцатия отбор - с минимален бюджет сме втори, нищо лично пичове сигурно и Левски е с по голям бюджет от нашия, другите свидетели на строежа им пожелавам по-добри дни макар да са злобни и да не го заслужават много ама нега сме добри граждани и да ги подкрепим. Ясно, че каквото и да стане сме много по култивираната и спортсменска агитка - да не сме повече от 150 000 верни бултраси но поне сме пичове!
0
 
 
Браво пичове напълнихте ни душата през този сезон и за годишнината на Наполитани-95.....сега с густо може да си пийнем по едно или няколко кой колкото иска.НАЗДРАВЕ.
+3
 
 
Победа след победа, купи след купи, това е нашата съдба. Голям Локомотив, а най-хубавото предстои, за ужас на байонзи :)))
+3
 
 
Браво момчета благодарим ви.Само Локо пд
+1
 
 
Благодаря на отбора ви че с победата си над Ботев припомнихте че в Пловдив има 4 футболни отбора,даже 5 ако добавим Сокол Коматево .Честита нова година успешна нова такава
на 14.12.2020 г.
+5
 
 
Честита победа, машини!Весели празници и здраве на всички!Благодарим на момчетата и целия екип от треньора до президента,работи се правилно и резултатите са на лице,Тунчев има голямо бъдеще разбира я играта!Само Локо и само напред и нагоре!
+4
 
 
Благодаря на отбора за това, че ни радваха силно през годината! Весели празници, живи и здрави!
+5
 
 
Невероятно успешна година за Локото! 2 купи, 6-0 и 2-ри в класирането!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: