ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович "оправда" бягството си от Локо с обаждане от Байерн, имал кавга на Лаута
Автор: Стойчо Генов 11:27 / 06.12.2020Коментари (14)9525
© Plovdiv24.bg
Избягалият позорно от Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разказа пред медиите в родината си, че е имал предложение да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина. Треньорът за пореден път намери оправдание за бягството си от Лаута, като този път се превъзбуди и сравни обаждането на Гришо Ганчев с обаждане от европейския гранд Байерн (Мюнхен).

"Звездан Мисимович ми се обади, преди да поема ЦСКА. Решихме да запазим разговора в тайна, защото не исках да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах кавга с вече бившия ми клуб Локомотив Пловдив. Както и да е, междувременно получих обаждане от ЦСКА и трябваше да претегля и преценя кое предложение да приема. Да поема риск и да чакам за поста на селекционер, или да водя ЦСКА. Накрая реших, че все още не е настъпило подходящото време да водя Босна и Херцеговина, все още трябва да работя върху себе си. Но моята цел е един ден да водя родината си“, заяви Бруно Акрапович пред sportske.ba.

"Колкото до ЦСКА – има голяма разлика с предишния ми клуб. От цялостната организация до всякакви възможности. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се спряха на мен. Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри“, добави още босненецът.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
защо не кажеш истината че отиде за повече ПАРИ но така са ку**ите който им предложи повече решават и тръгват
-1
 
 
Бруно избра Латекс а как може да изравниш Байерн Мюнхен с Латекс рџ¤Ј каши честно че избяга като п**ка
+1
 
 
До вчера беше най-великият треньор сега го плюете наляво и на дясно.Долни , гадни , мизерни души.Много бързо забравихте колко много направи за вас а сега злорадствате яко.И оня с коня измисленият 'футболист на годината' стигна дъното да каже, че виждате ли аджеба отборът направил Бруно треньор.Абе смешко краката на Бонев трябва да целуваш докато е жив , че ако не беше той вече отдавна щеше да играеш в Б областната група.И стига плюнки по хора които си изкарват прехраната с честен труд и пот на челото.Плюйте неграмотните и некъдърни футболистчета от ранга на номер 14 от Локо ПД.Айде със здраве.
0
 
 
Почна се ! Дано не ги бият ! Отива към трагедия ! Опять !
0
 
 
Когато поискаш да продължиш кариерата си на друго място едва ли някой ще те обвинява , но си има начин това да бъде направено . Този начин обаче няма нищо общо с това , което направи този човечец. На всички ни се е случвало да се посдърпаме с "половинките" но не си разваляме семеството . Днес се поскарваме ,утре се обичаме но си оставяме семейство . Случва се и да се разделяме но винаги е по-добре да се разбираме след раздялата . В случая обаче явно 'човечеца' никога не се е чуствал в своето семейство , въпреки търпението с което се въоръжихме до момента на идването на успехите и въпреки това че публиката го носеше на ръце при успех и му прощаваше издънките на отбора , за които и той имаше вина . "Човечето" обаче реши да ни се изплюй в лицата на всички нас привържениците на Локомотив ...
-1
 
 
Тоя излезе мега голям боклук и човек с малко "ч" заради липса на чест! Добре, че Локото взе всичко, което може с него и оправда разхода си към него! Всички разбраха, колко пари струва!
-1
 
 
Да сравняваш Литекс със Байерн Мюнхен,още не си разбрал къде си попаднал....Като загубиш 3 мача ще ти се изясни:))Вземи си и страшния Нападател в Литекс
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: