ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога ще станем първи
Автор: Стойчо Генов 09:06 / 29.09.2020Коментари (22)5637
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев направи доста силно изказване, след като любимия му клуб победи ЦСКА-София с 2:1 на Лаута. Футболист №1 на Пловдив за ХХ век направи смела прогноза за целта на черно-белите, а освен това отчете тактическото надиграване между Бруно Акрапович и Стамен Белчев, ко­ето бе спечелено по категори­чен начин от босненския специалист.

"Напълно заслужена победа на Локомотив. След мача на ЦСКА срещу Лудогорец в София (2:2) имах друго мнение за играта и футболистите на червените. Тъй като тогава те можеха и да победят. Но изключително верният так­тически подход на Бруно Акра­пович направи така, че обез­вреди всички силни страни на ЦСКА и най-вече креативните им и бързи състезатели. Особено много това важи за Али Coy и Санкаре.

Сами знаете на­падателят на ЦСКА колко че­сто стига до положение и уда­ри, въпреки че има и не малко пропуски, но този път нямаше тази възможност. Тактически Акрапович надигра Белчев, скри му топката. Явно преди мачове Бруно доста се занима­ва с всички силни и слаби стра­ни на съперниците си и съумя­ва да им противодейства по най-добрия начин. Страхотна работа на Акрапович и целия екип. С тактика успява да ома­ловажи 50 процента от стой­ността на противниковите играчи. Това е голям плюс и неслучайно Локомотив Плов­див е на втора позиция", кате­горичен бе легендата на Локомотив и на българския футбол пред "Тема Спорт".

"Имаме скрити надежди, че този сезон статуквото може да бъде променено. Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога отборът ще стане първи", за­върши с доза оптимизъм Хри­сто Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Най-голямото густо Локомотив шампион а селянките в Б-група и естествено финала на финалите когато селянките се изнизаха за 2мин. с пета в дивия.Амин.
+1
 
 
Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога отборът ще стане първи", за­върши с доза оптимизъм Хри­сто.Ще бъдете първи ,ама на Лямцов ден.
0
 
 
Зума нека не се превземаме.Всичко ще си дойде с времето но се искат играчи от ранга на Лудогорец.Да ние имаме но за наште стандарти .За купа ,за бронз но нямаме за ЛЕ.
на 29.09.2020 г.
-1
 
 
Много правилни думи!За да надграждаме трябва да вземем медали,защо не и златния.Локомотив Пловдив играе правилен и приятен за окото футбол, няма нищо случайно и странно.Бъди здрав жива легендо господин Христо Бонев!
+2
 
 
Зумаааа, Зумаааа..... А на хората им ОМРЪЗНА да те чакат да им върнеш покъщнината им, която им отнесе с камиони от Германия, след като те видяха колко струваш като човек и тренер....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 29.09.2020 г.
0
 
 
брех , бат Зуме и ти ли са зарази от простотиити на чичо крошарски ? а стига уе ,смеят ти са в маалата дето та боготворяха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: