ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вече е на върха в Първа лига след епична битка срещу Берое
Автор: Стойчо Генов 19:39 / 04.10.2020Коментари (20)10592
© ПФК Локо Пд
Локомотив (Пловдив) победи Берое с 3:1 в дербито от 8-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Стара Загора. Диниш Алмейда (12), Кристиан Илич (62) и Димитър Илиев (90+4-дузпа) бяха точни за пловдивчани. Иван Минчев (31-дузпа) се разписа за домакините. Официален дебют за черно-белите направи защитникът Кристиан Гомис.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович вече са с актив от 18 точки и изскочиха на първо място във временното класиране.

Двубоят започна страхотно за "железничарите", които откриха резултата при първия си удар към противниковата врата. В 12-ата минута Лукас Салинас центрира от фаул към малкия пеналт, където Диниш Алмейда се измъкна от бранителите на Берое и засече с глава в мрежата за 0:1.

В 31-ата минута реферът Волен Чинков отсъди доста спорна дузпа за Берое, след като Алиун Фал падна артистично до аутлинията след съприкосновение "рамо в рамо" с Диниш Алмейда. Зад топката застана Иван Минчев, който бе точен за 1:1.

В 62-ата минута Локомотив отново поведе в резултата, като това пак стана след статично положение. Лукас Салинас центрира с левия крак в наказателното поле, където влезлият преди минути Кристиан Илич засече с глава за 1:2.

Десет минути преди края "смърфовете" по чудо не стигнаха до трети гол. Лукас Салинас центрира от корнер и Георги Минчев засече с глава от 4-5 метра. Топката тупна в земята и се насочи към мрежата, но вратарят на Берое успя да реагира и да я избие в нов корнер.

В последната минута от редовното време при масово спречкване между двата тима Иван Минчев получи втори жълт картон и Берое доигра двубоя с човек по-малко.

Минута преди да изтече даденото от рефера минимално 5-минутно допълнително време Бирсент Карагарен бе съборен от Мезак в наказателното поле и Волен Чинков отсъди дузпа. Тя бе реализирана хладнокръвно от капитана Димитър Илиев за крайното 1:3.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев (58- Кристиан Илич), Петър Витанов (78- Кристиан Гомис), Момчил ЦветановБирсент КарагаренЛукас Салинас (84- Николай Николаев), Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма по-голям кеф от това, да гледаш играта на Локомотив Пловдив! Това е най-добрия отбор в историята на клуба! Фантастични!
+1
 
 
Сладка победа над Подлогите на Лайногоряц...Бирои:))Браво Машини....Локомотива газиииии!
+2
 
 
Ееее, Густо майна у Филибето!!! Те, това е ! Истинската гордост на Пловдив се нарича - ЛОКОМОТИВ Пловдив! Браво момчета за поредната рутинна победа на отбора! САМО ЛОКО И ВОДКА ДО ГРОБ! Поздрави от Мексико!!!
+3
 
 
Бруно е великан, няма кво да се каже друго по въпроса.
+1
 
 
Поздравявам всички фенове на Локомотив! Както са писали първите двама една сплав! Радвайте се пичове. Всички го заслужавате. Ако тук има някои по възрастни, ще помнят Лайкучката до фонтана. Най футболният град е това. Едно време седяхме заедно по дербито, ама пусто минало. От фен на Ботев.
на 04.10.2020 г.
0
 
 
След всеки мач на локото чувам просълзени треньори да подсмърчат "ама ние играхме по-добре". Еми не я разбираме тази игра българите и това е !
+5
 
 
Президент треньор футболисти и фенове.....една сплав....блягодаря ви от сърце.
+7
 
 
Браво момчета,мъжка игра.Друго е без Аралица,добре,че го разбраха на време.Ще мачкаме
на 04.10.2020 г.
+7
 
 
Честита победа машини,пловдивчани,локомотивци!Супер игра,супер треньор,супер публика!Няма какво повече да се очаква от един такъв мач като игра и подкрепа!Искрени благодарности на всички свързани с успеха ни днес а и не само!Бруно legend!Само Локо и само напред и нагоре!
-5
 
 
машини! убихми ги. Алах е с нас. саде локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: