ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Идва една от най-паметните вечери в историята на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 16:18 / 16.09.2020Коментари (8)4123
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира предстоящия мач на сезона за своя тим. В четвъртък черно-белите излизат на Лаута срещу Тотнъм. Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа започва в 19,00 часа.

"Това ще бъде една от най-паметните вечери в историята на Локомотив, защото отборите от такъв ранг, които са гостували в Пловдив, се броят на пръстите на едната ръка. Надявам се единствено да покажем това, на което сме способни и да не се притесняваме. Ясно е, че Тотнъм са много по-голям отбор, ясно е, че футболистите им са много по-класни. На мен ще ми стига да излезем и да играем това, което можем, без да се притесняваме и без да показваме прекален респект към съперника. Долу на терена са 11 на 11, без значение кой колко пари получава и кой колко пари струва. Мисля, че сме достатъчно стойностен отбор, за да успеем да затрудним по някакъв начин Тотнъм", заяви пред Диема спорт Футболист №1 на България за 2019 година.

След това капитанът на Локомотив направи изявление и пред клубния сайт. Ето какво заяви Димитър Илиев:

Всички в отбора сме доста нетърпеливи да дойде мачът с Тотнъм, това е все пак участник във финала на Шампионската лига през 2019 година. Това е исторически мач не само за Локомотив, но и за цял Пловдив. Както целият град тръпне в очакване, така и ние, футболистите, с нетърпение очакваме да се изправим срещу един от най-добрите отбори в Европа.

Като всеки отбор и Тотнъм има слабости, особено в началото на сезона не мисля, че ще са във върхова форма. Наблюдавахме им мача с Евертън, треньорският щаб ни запозна със силните и не до там силните им страни. Въпросът е ние как ще противодействаме и от нас си зависи дали по някакъв начин ще можем да се противопоставим на силния отбор на Тотнъм.

Моментът е такъв, че всички фенове, нашите, както и тези на Тотнъм, най-вече българските им привърженици, са чакали дълго този момент, но няма да могат да гледат мача на живо. Такава е реалността. Ние свикнахме да играем без публика в Европа през този сезон. Ще направим всичко възможно да не усетим тяхната липса.

На 17 септември се отдава почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата и любовта. Може би има някаква символика, че играем точно на този ден с Тотнъм. Дано Господ е с нас и да успеем да се противопоставим успешно на един изключително силен отбор."
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Пловдивчанина
премахни филтъра

0
 
 
Цял Пловдив,ние знаем, че повече от 4500 няма как да сте,не говори от името на всички ,като отровното трио ,как все боклуци се събраха в тая България и все лъжат ,мажат като брадясалото талибанче Илиев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: