ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пас с пета прекърши "канарите" и спря чудесната серия на тима
Автор: Стойчо Генов 18:23 / 22.02.2020Коментари (19)8793
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 от ЦСКА-София в мач от 22-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Стефано Белтраме (34) се разписа за "армейците" след асистенция с пета на Али Соу.

Така "канарите" прекъснаха чудесната си серия от 9 поредни официални мача без загуба (8 за първенство и 1 за Купата). Тимът остана на 8-мо място във временното класиране с актив от 29 точки. Гостите обаче продължават да нямат победа в София над ЦСКА за първенството от 1985 година.

Ферарио Спасов бе предвидил Антонио Вутов да започне мача на върха на атаката, но по време на загрявката нападателят получи болки в ахилеса и бе заменен принудително от Джонатан Перейра. В края на полувремето пък контузия получи Радослав Терзиев и се наложи смяната му с Димитър Тонев.

Мачът започна с бърза атака на Ботев, която завърши с далечен шут на Александър Тонев, но твърде неточно. Малко след това удар отправи и капитанът Лъчезар Балтанов, но също далече от вратата.

В 35-ата минута ЦСКА откри резултата при първия си точен удар към противниковата врата. Али Соу технично с пета изведе Стефано Белтраме в пеналта. Италианецът преодоля Костадин Ничев и останал сам срещу Янко Георгиев, шутира покрай него за 1:0. Вратарят на Ботев претендираше за игра с ръка на Белтраме при поемането на топката, но такава не бе отсъдена от съдията Георги Димитров.

В 54-ата минута "канарите" отправиха първия си точен удар към вратата на ЦСКА. Това стана след статично положение. Тодор Неделев шутира от фаул над стената, но топката бе избита от вратаря Бусато в корнер.

В 71-ата минута Ботев по чудо се спаси от втори гол във вратата си. Рафаел Енрике бе изведен отлично по лявото крило и предостави топката на Стефано Белтраме на 4-5 метра сам срещу вратата. Италианецът направи шокиращ пропуск, шутирайки в аут.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип ФилиповИван БандаловскиДимитър ПирговКостадин НичевРадослав Терзиев (46- Димитър Тонев), Лъчезар Балтанов, Станислав Шопов, Александър Тонев (85- Иво Казаков), Тодор Неделев (68- Атанас Стоименов), Джонатан Перейра.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
игрътъ с ПИТА да ся забрани със закон!
0
 
 
Какъв кеф само . Жълта тишина . Така ви искам папагали .
+1
 
 
Мангали, взехте се прекалено насериозно. Никой не го интересува на кое място сте във ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ, щото на края на сезона със сигурност няма да сте дори близо до сегашното ви. Играхме с 6 юноши, 4 от тях голобради на по 16-17 години, без титулярната защита и без централен нападател. Пак стояхме равностойно на Литекс, дори до гола си ги надиграхме. Вие мангусти кога юноши??? Днес U15 и U17 ви формации бяха изнасилени от нашите канарчета насред гнусното ви помощно игрище. Като гледам май скоро юноши няма да има хахахах
на 22.02.2020 г.
-1
 
 
вай вай братя кънарие наш Ботев пак зложил нас на негу.многъ сми слаби дубре витуша са по зле и от нас чи иначи изпадахми директну на негу, ама няма са плашити братя ний па ша съ върним на върхът тува си е наша съдба саму ачу и бат самуил завинаги едни ут нас ай ай кънариееее
+2
 
 
Еййй циганска работа.Висят денонощно в темите за гранда за вечния им комплекс Ботев Пловдив.Мангали ходете питайте дон Крушон кога ще вложи лични средства за ст.Локомотив и база на ДЮШ.Или сигурно знаете отговора нали на 31 февруари.Долни миризливи цигански буфери.
+1
 
 
Въпроса е как да ви преебем,и ето правим го и утре царско ще ви разкаже играта ,лилави венци,мърши недоклатени.
-1
 
 
Ей к**вентий защо дадохте мача пак ве.
+3
 
 
Хахахаха първите три поста на буфери с лилави венци.Хахахаха с комплекса от Ботев сте родени с комплекса от Ботев ще умрете.Циганиииии.....хахахахахахахахахахахахаха
-4
 
 
Индианци, що не се напънахте поне малко, да помогнете на гранда за върха. Поне точка да бяхте взели. Ама нали сте по мръсното.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: