ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Първо в Plovdiv24.bg: Трансферът на Никола Илиев в Аякс се провалил заради Интер (Милано)
Автор: Стойчо Генов 11:33 / 12.02.2020Коментари (10)7943
© Plovdiv24.bg
Младият талант на Ботев (Пловдив) Никола Илиев сам е отказал предложението на Аякс да премине в една от най-качествените футболни академии в света, научи Plovdiv24.bg. Причината за това решение е желанието на нападателя да бъде трансфериран в друг европейски гранд – Интер (Милано).

Както Plovdiv24.bg първи съобщи, 16-годишният футболист на Ботев се върна от Амстердам без договор и се присъедини към подготвителния лагер на "канарите“ в Турция.

Оказа се, че от Аякс са били готови да платят солидна трансферна сума за Илиев (става въпрос за над 350 000 евро), като нидерландците дори са прогнозирали, че най-късно до 2 години русенецът ще бъде част от първия тим на клуба. Мениджърът на нападателя обаче е уверил него и родителите му, че преговаря с Интер и съвсем скоро трансферът ще стане факт, разбра още Plovdiv24.bg.

Трябва да се отбележи и друг факт - преговорите по сделката с Аякс са се водили от друга мениджърска агенция, която не е имала договор със самия футболист.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако мениджър му е М.Георгиев,спукана му е работата.Много млади таланти е затрил с грешни трансфери,пресен пример е Крис Добрев...
0
 
 
Само баща му, ако му стане мениджър може да се надява на нещо..... Иначе всеки гледа да му вземе парите и на произвола остава...!!!!! Верно, къде е Крис? Нали до 2 месеца щеше да е титуляр в Порто????? САМО погледнете нещо мили ми мишлета..... Фамилия НАЗАРЯН..... ТАТИ Е ДО МАЛКИЯ, НЯМА АКУЛИ, НЯМА АЛА БАЛА, И МОМЧЕТО Е ГЕРОЙ НА БЪЛГАРИЯ НА 18 ГОДИНИ..... НИКОЙ НЕ МУ МЪТИ ГЛАВАТА, ЧЕ НА 18 ЩЕ КАРА ФЕРАРИ, ЧЕ ЩЕ ИИИБЕ ФОЛК ДИВИ, ЧЕ ЩЕ Е МИЛИОНЕР..... ИСКА СЕ САМО ДА СЕ СЛУША НАЙ БЛИЗКИТЕ, НЕ РАЗНИ ОБИТАЦИ..... ДА ВИ КАЖА И АЗ ПОЗНАВАМ ХОРА, КОЙТО НА 99% ЩЕ ГО ВЗЕМЕМ В ЦСКА, ЩЕ ГО ПРОДАДАТ В ТУРЦИЯ ИЛИ КИТАЙ. ЩЕ ВЗЕМЕ 100 БОНА И КАКВО????? НЕКА ОСТАНЕ В БОТЕВ, ДА ИГРАЕ 2-3 ГОДИНИ, ДА СЕ БОРИ, ДА ИГРАЕ В УЕФА, И ЧАК ТОГАВА НЕЩО ДА МИСЛИМ..... КОЙ ЩЕ ИЗМЕСТИ ОТ СЕГАШНИЯ СЪСТАВ НА ИНТЕР ИЛИ АЯКС..??? ЧЕ ТЕ ИГРАЯТ ДО ФИНАЛИТЕ НА ВСИЧКИ КУПИ.... И НЕКА НЕ СЕ ДОВЕРЯВА НА МЕНИДЖЪРИ.... АКО НАИСТИНА Е ДОБЪР, ОТБОРИТЕ ЩЕ ГО ТЪРСЯТ ТЕ, НЕ МЕНИДЖЪРА..... ТЕ ГЛЕДАТ ДА ГО ПРОБУТАТ НА ТЕХНИ ТРЕНЕРИ И КРАЙ.... НО ТОЙ СИ ЗНАЕ
+4
 
 
Ще провалят детето! Оставето го да се учи , да играе, да мисли само за футбол, а не за пари, трансфери и други простотии! Оставете го на мира, да заиграе при мъжете, да се наложи там, да възмъжее, впрочем някой нещо да е чувал за Крис Добрев?
0
 
 
Мътят му главата,ако Аякс го вземат и настина е добър след 2 години ще го искат всички големи отбори в Европа..
+2
 
 
Това момче е най-големия футболен талант през последните години в България.Сигурен съм в оценката си!Запомнете го!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: