ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неубедителен Ботев отново разочарова феновете, загуби от ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 19:24 / 14.09.2019Коментари (24)11671
Ботев (Пд) отново не зарадва привържениците си с добра игрла и загуби от ЦСКА-София с 0:1 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Али Соу (75) бе точен за "армейците".

Това бе четвърто поражение от началото на сезона и второ пред собствена публика за възпитаниците на треньора Желко Петрович, които останаха с актив от 9 точки.

Домакините започнаха по-надъхано двубоя и стигнаха до опасна ситуация още в 12-ата минута. Лючезар Балтантов бе изведен зад защитата на "армейците" и овладя 3-4 метра пред голлинията. Последва шут в близкия ъгъл, но вратарят Густаво Бусато изби в корнер.

Малко след това Петър Занев сгреши при опита си да овладее една топка и тя попадна в краката на Александър Тонев. Нападателят отправи удар, но отново Бусато си намеси и спаси.

В 27-ата минута ЦСКА също създаде опасно положение. Кристиян Малинов изведе Евандро, който шутира мигновено, но Янко Георгиев спаси.

В края на първото полувреме се получи разбъркване в наказателното поле на ЦСКА. Изчистената топка стигна до Тодор Неделев, който стреля, но вратарят на гостите изби с крак.

След почивката футболистите на ЦСКА увиличиха оборотите и имаха няколко опасни положения. Али Соу, Кристиян Малинов и Тиаго отправиха опасни удари, които за късмет на домакините не намериха целта.

Четвърт час преди края обаче защитата на "канарите" се пропука. Али Соу получи дълъг пас пред наказателното поле. Напредна и преодоля с лекота влезлия преди минути Филип ван Арнем. Последва диагонален удар от много малък ъгъл, който свари неподготвен вратарля Янко Георгиев и топката влезе в мрежата за 0:1.

Ботев игра в състав:

Янко Георгиев, Родни Клустър (82- Филип Филипов), Кристиан ДимитровДимитър ПирговЛазар МаринЛъчезар БалтановРадослав Терзиев (74- Филип Ван Арнем), Марко Перван (78- Антонио Вутов), Александър ТоневТодор НеделевФернандо Виана.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
английците ни опукаха 4:0 димек сме 16век на перуките-другия мач всички на стадиона с перуки... В Ботев няма нападатели и за това гаргите пеят ласкаво за победата а можеше да ги разгрoмим 1то полувреме но от защитници и полузащитници голмайстори не се става...факт още при Киров и тая година с 3-4 победи до сега - на късметлииtе честито...
-4
 
 
Ботев е супер убедителен в последно време.Успяха да постигнат това което не успяваха 40 години.През цялото това време се вълнувах,вдигах кръвно и Захар,прилошавало ми е от вълнение за даден мач и не се отказах да ги гледам даже и при Христолов.Сега успяхя да ме направят безразличен,спокоен и да не ми пука.Даже не ги гледам в мачове с ЦСКА и Лудогорец.Благодаря ви момчета за спокойствието с което ме дарихте и дано си намерите по-подходящя работа докато сте млади.Сполае ви.
0
 
 
Тодор Неделев избухна срещу клубното ръководство след загубата от ЦСКА с 0:1.26-годишният национал беше видимо изнервен след поражението. Той коментира решението на началниците да подложат него и съотборниците му на детектор на лъжата."Нормално е да ни натежи след това, което се случи преди мача. Правим полиграф, защото собствениците и всички директори не ни вярват. Питайте тях защо не ни вярват. Това е подигравка", коментира ядосаният Неделев пред журналистите след мача с ЦСКА.
-5
 
 
А специално за снощния мач, съм сигурен,че полегнахте. Вие спряхте да играете второто полувреме. Защо? Може би детектора на лъжата ще каже.
0
 
 
От няколко седмици ви разправям и ви отварям очите: Желко е слаб треньор, голяма грешка, че изгонихте Белия. Отварях ви очите, че Тодор само разкарва фланеката, прави се на контузен, избира си в кои мачове да играе, затова си стои тука, защото с лекото и мекото е най-добре, Лошото е че сформира групичка с Балтанов и Вутов, от тях трябваше да почнете с гоненето след финала, не с Белия. Ей такива неща. сега чета коментарите по форумите и гледам, че 99% от ботевистите са на моето мнение. Учетесе от Локомотив след една година обиграване на отбора, виждае каква игра показват момчетата на Бруна Акрапович.
+9
 
 
Моето мнение е, че първо Тошо трябва да бъде изваден от състава. Докато реши играе ли му се в Ботев или не. Когато е готов с отговора на този въпрос и той е положителн, да заповяда, но да играе. Ако не, да се освобождава незабавно и заплатата му да се ползва за двама - трима полезни играчи. То и без това е ясно, че друг клуб няма да даде пари за такава мърда, в каквато се е превърнал. Второ, на този Желко да му се даде ултиматум. Ако не за резултати, то поне за тичане, желание и някаква игра, ако можем да видим. Трето, някой от ръководството да вземе да каже, външна намеса ли има в клуба или просто играчите искат да сменят треньора. Зафиров да не ми говори по телевизията с метафори за някакви "бургаски бризове" и тем подобни простотии, а да каже какво има предвид!
-5
 
 
Желко - журналиста! Абе и за Коментатор става и за Анализатор, но в никакъв случай за треньор!!! Много е изчерпателен в интервютата горкия, чудя се защо никой не го попита защо смени Терзиев??? Желко, трябва да минеш и ти на детектора :)
-3
 
 
бат желку кво напрай бе . цялта маала реве и вика само Ботев . и туй коматевску селу много далеч бе . земете направете стадион по близо до стилипиново . всички ще сме там .
на 14.09.2019 г.
+2
 
 
Голямо разочарование е днешният Ботев? Повече живот има в отбора на Спартак. А пловдивската Марица в сравнение с Ботев е гранд.
0
 
 
Казах ви с този който се радва че е завършил на равно няма да ви бъде.Огромна радост щеше да е ако бяхте изравнили.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: