ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балтанов се отпуши за трета поредна победа на Ботев
Автор: Стойчо Генов 19:24 / 25.11.2019Коментари (29)11456
Ботев (Пд) победи Етър с 2:0 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Лъчезар Балтанов (48, 78) с първите си два гола за сезона бе точен за домакините. При второто попадение обаче капитанът бе в засада, каквато бе маркирана от страничния съдия, но пък главния арбитър посочи центъра.

По този начин "канарите" записаха трети пореден успех в шампионата и вече са с актив от 19 точки, който ги изкачи на 9-о място във временното класиране.

В 10-ата минута бе първото голово положение в срещата. След хубава контраатака на Ботев Фернандо Виана изведе Тодор Неделев на далечната греда. Халфът финтира двама защитници и шутира, но на сантиметри покрай гредата в аут.

Пет минути след това капитанът Лъчезар Балтанов се озова на стрелкова позиция в наказателното поле и засече топката с глава, но отново извън вратата на бившия страж на "канарите" Христо Иванов.

В 22-ата минута Тодор Неделев направи индивидуален пробив, който завърши с удар, но право в ръцете на Иванов.

Три минути след почивката жълто-черните откриха резултата. Тодор Неделев центрира от корнер в малкия пеналт, където Христо Иванов не успя да боксира добре. Топката отново стигна до Неделев, който опита прострелен удар. Този път кълбото срещна крака на Иван Иванов и след това ръката на Кристиан Димитров, за да стигне до Лъчезар Балтанов, който от непосредствена близост засече с крак за 1:0. Въпреки претенциите на гостите за фаул съдията посочи центъра. Това бе първо попадение за капитана на Ботев през настоящия сезон.

Четвърт час преди края резервата Антонио Вутов направи шокиращ пропуск. Той бе изведен перфектно от Тодор Неделев сам срещу противниковия вратар, но шутира несериозно в аут.

В 78-ата минута Ботев удвои преднината си с доста дискусионен гол. След центриране от корнер Димитър Пиргов засече с глава към далечна греда, където Лъчезар Балтанов от 1 метър прати топката зад голлинията. Страничният съдия маркира засада на Балтанов, каквато имаше. Главният рефер Георги Димитров обаче посочи центъра след кратка дискусия с помощника си. Треньорът на жълто-черните Ферарио Спасов пък получи червен картон при ситуацията, явно заради отправени неприлични реплики.

Минута преди края Антонио Вутов отново разочарова с уникален пропуск сам срещу вратаря на Етър, като при удара нападателят дори се контузи.

Ботев игра в състав:

Янко Георгиев, Филип ФилиповКристиан ДимитровДимитър ПирговЛазар МаринЛъчезар Балтанов (88- Джонатан Перейра), Станислав Шопов (62- Антонио Вутов), Радослав Терзиев, Тодор Неделев, Александър Тонев, Фернандо Виана (68- Марко Перван).

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.11.2019 г.
+3
 
 
Браво, канари! Давайте все така.
-4
 
 
Видяхте ли си "великите" фенове. 150 човека. Трагедия. Стадион искате...пари на вятъра, ма то няма и кой да ги изкара
+3
 
 
Без засадата мача оставаше 1:0. Не знам какво се пенят толкова нашите приятелки от джамиите. Не им върза на тях в събота и сега са решили да дрискат по другите отбори. Гледайте си в купичката, че тая година ще играете в шестицата ама догодина въртележката май пак ще ви прати някъде другаде. Не злорадствайте а си подкрепяйте отбора.
на 26.11.2019 г.
-1
 
 
саде ботев мгогу сми слаби. Добре чи беше голът от засада иначе нимой да бийм. Канари да върим да увивами арматурата с найлони чи многу вали, жа ръждяса саде бай ачу саде бай фиеро
-4
 
 
Селянките с нова тактика от Стоян канара .....само минуси без коментари.
+4
 
 
Както винаги под статия за жАлтитИ от 7 коментара шест са на НЕКОМПЛЕКСОРАНИ м?анговци... Безценно е да им чета бисерите от гърчещите им по клавиатурата подобния на пръсти...Мога да им напиша само следното :Ха наздраве, ха наздраве за ВЕЛИКИЯ ОТБОР!!! 1912
на 25.11.2019 г.
-1
 
 
Загубена работа. Съдията държи флага горе за засада а Балтанов му показва,че топката е 50 санта вътре! После отива и централния и оня му вика че има засада и е сигурен обаче гелосания сочи центъра! И не няма грешка Ботевист съм ала това българското не е футбол и се чудя как я докарахме до това ниво.
+11
 
 
Ей стрелочник преброи ли бройката на финала в какво съотношение беше. Ако не си да помагам...
+3
 
 
Що не се радвате на вашия си отбор, който играе добре и е на крилете на победата? Докога тая злоба и омраза? Мислите ли, че на феновете на Ботев им е много хубава цялата тая ситуация с отбора и стадиона. Много е лесно да риташ падналия. Покажете малко благородство! Нали сте истинските пловдивчани! Нали сте много "яки"! Покажето го!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: