ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов повиши тон и предупреди треньора на Ботев
Автор: Стойчо Генов 11:31 / 16.09.2019Коментари (18)20031
© Plovdiv24.bg
Разговор на висок тон е имало между собственика на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов и треньора на тима Желко Петрович. Босът на "канарчетата" се е обадил на черногорския специалист след загубата от ЦСКА с 0:1 и е изразил недоволството си от резултатите и играта на отбора.

Бизнесменът е предупредил наставника, че иска да види сериозна промяна в тима, , твърди "Меридиан мач". На този етап обаче доверието към Петрович остава. В ръководството на "жълто-черните" вече се съмняват, че футболистите по някакъв начин бойкотират своя треньор. Никой в отбора не е разкрил да има разногласия с черногореца.

Ботев продължава да не създава почти никакви ситуации за гол пред противниковата врата, а в същото време играчите допускат индивидуални грешки във всички зони на терена.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ееее, стига дивотий.. Може ли президента лично да се кара на треньора. Нали има пет директора за таьи дейност, отговорност и дейност от тях никаква. Много тъпо се управлява клубът и май наистина вървим на изпадане
-2
 
 
Само така чичо Сами,викай по тези коматевски селяндури
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.09.2019 г.
+3
 
 
Желко трябва да остане - да не намерим по-добър? Ами, да се стягат тия мърди - половината за Б група са само, а другите пък не им се играе. Абе, хвърляйте молбите и напускайте, кой е длъжен да ви храни, къде се намирате вие, какви са тия капризи, какви са тия номера дето въртите? Ще се пулите на публиката, а? Ако съм на Самуилов - не детектор, ами ще ви ошмуля ушите, та место няма да си намерите в Пловдив, мизерници такива! Вие знаете ли, че ако сте при говедата или чорбата - след такива мачове живи ще ви изядат в съблекалнята, за феновете да не говорим! Лигльовци, взимат 5 пъти по-големи заплати от нас, пък и мурафети продават!
+3
 
 
Наистина в Локомотив нещата потръгнаха заради Акрапович, НО и заради Крушарски. Колкото и клоунско и ексцентрично да е поведението му в голяма част от времето е важно да се отбележи отдадеността му на Локомотив, както и твърдото му заставане зад Акрапович. Може да е всичко, ама Крушарски май разбра, че сменянето на треньор след треньор през сезон или през няколко кръга не дава резултат, а е тъпа грешка. Като се сменят като носни кърпички треньорите на футболистите не им се дава възможност да се адаптират към даден треньор, към виждането му за играта. Като го изгонят след 5 кръга или след сезона - какъв е смисъла? Почва се пак от нулата. И това е положението в цялото първенство, в българския футбол като цяло Това трябваше да направи и Самуилов - подкрепа за Киров, и да се вслуша и в подкрепата на феновете за него. Това в момента са тъпи циркове с тия детектори и викания. ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ - Ботев беше доста добре при Киров. Може да има неща, които не са се виждали публично, но Киров беше отдаден на 100% на отбора и играчите го харесваха и играеха с мерак, феновете също бяха на негова страна. Може би и Желко ще успее да докара отбора до някъде, НО ТРЯБВА ВРЕМЕ И АДАПТАЦИЯ. С викане и гонене на треньори няма да я бъде идеята... Искам да кажа и нещо, което ми прави впечатление в коментарите - няма нападки и цинизми между феновете на Локо и Ботев на отборно ниво, а само цивилизовани изказвания за проблема, за което браво и на двете страни. Ей това са истински футболни фенове.
-2
 
 
Самоилов сега ли реши че нещо не върви.Ако за него основно е само стадиона добре.Тогава защо е този детектор а не остави играчите на мира.Да има детектори и по света но това е унижение към тези хора.Прав е Тодор че това е подигравка с футболистите.
-2
 
 
Ми той Съмуил ага дъ земи съмичък дъ мини прис дитектуръ нъ лъжътъ, щот бая лъжи нъприказвъ. Идин път вечи си утиди ут Ботиф, после пак дуйде. Ся след избурити дъ ни земи пак дъ си бий къмшикъ?
+1
 
 
Видяхте какво направи Акрапович,чистка и за една година изгради млад и перспективен отбор.Това трябва да направите и в Ботев,колкото по-бързо по-добре.
0
 
 
Истината е, че Самуилов има голяма вина в разбиването ви на отбора. Изгони Киров, докара неадекватния Зафиров който ви напълни с негови протежете, свършили с футбола, станахте за голям срам като ви подложи на детектора на лъжата, нещо невиждано във футболните среди по света. Това петно и това недоверие на собственика ви към играчите ще доведе до големи катаклизми в клуба. Още на мача с ЦСКА си пролича, че повечето футболисти не са съгласни с този модел на работа в клуба и го показаха на терена, а и след мача видяхте реакцията на Тодор Неделев и Вутов. И със стадиона съм сигурен, че ще ви мотка поне 6-7 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: