ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев припомня на феновете си паметен мач от преди 7 години
Автор: Стойчо Генов 21:11 / 09.04.2020Коментари (11)5202
Екипът на Botev Media реши да припомни на "жълто-черните" фенове някои от най-емблематичните мачове на "канарите" за последните 10 години. Всеки петък, в официалната страница на клуба във Фейсбук привържениците ще имат възможност да си припомнят двубои и голове, донесли голяма радост на "жълто-черната" общественост, съобщиха от пресслужбата в Коматево.

Този петък (10.04) от 16:00ч. ще можете да наблюдавате победата на Ботев с 2:0 над Левски. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че попаденията във въпросния мач, игран на 9 март 2013 година, реализираха Бобан Грънчаров и Иван Цветков.

Под Livestream ще можете да споделяте вашите емоции и спомени от сладката победа на "жълто-черните", дошла под ръководството на Станимир Стоилов, информираха още от Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Некадърника Станимир Стоилов няма никаква заслуга за спечелването на този мач.Това му беше първия домакински мач начело на Ботев и той още дори имената на играчите ни не знаеше.Уж се правеше, че се радва, а вътрешно се ядосваше, че бием любимият му отбор.А на гнусните мангали налазили темата като хлебарки ще кажа-гледайте си вашия отбор и си стойте в Столипиново, Аджисана и Шекера, за да не заразите и умиришете града.
+2
 
 
Страхотен мач и най-вече футболна атмосфера на"Колежа"!Изключвам поредните провокации и простотии от страна на"говедата"...Нека тези които не са го гледали/другите естествено могат да си го припомнят/ да се насладят на хубав футбол и на многобройната публика на Пловдивският Гранд "Ботев"Пловдив!Приятен ден.
-5
 
 
Байонзи ме помоли да ви кажа да му припомните финала на финалите от миналата година на 15.05, някакъв много красив гол имало с ПЕТА. Не помни човека, много бързо си бил тръгнал след мача.
-5
 
 
А бе нали има КППта за влизане в града .Ко търсят неградски елементи тука.Кмете кмете знаем че си от загиващия отбор ама айде давай по сериозно
+4
 
 
Паметен мач! Над 20 000 души (вкл. говедата), невероятна атмосфера, истинско дерби! Имаше от всичко! Едно от многото доказателства, че Колежа трябва да бъде завършен! На стадиона беше тотална блъсканица, на горните пътеки имаше 2-3 реда хора, стадионът беше не просто запълнен, а претъпкан! Цял ден Пловдив миришеше на футбол. Говедата ги возеха от ЖП гарата с бронирани полицейски бусове, всички ресторанти и кръчми бяха претъпкани с хора още от сутринта. И с ЦСКА и с Локо дербитата също бяха на същото ниво, дори имам някакъв спомен, че с ЦСКА направихме абсолютен рекорд за посещаемост за сезона. Дано скоро видим Колежа построен, защото нашата публика многократно е доказвала, че го заслужава и за да виждаме пак такива незабравими мачове!
+5
 
 
Уникален, НЕЗАБРАВИМ мач. Имаше толкова публика, колкото на джамията зад задния двор на ВСИ няма да видят НИКОГА. Пловдив Е САМО НАШ
+4
 
 
Отново чалми в тема за Ботев Пловдив, на който явно никой не в състояние да им помогне да избият комплекса "Жълто черния гранд". Няма такива цигани, хем миризливи и марсоливи хем завистливи.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: