ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът уважи коледното тържество на Ботев, каза голяма новина за Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:26 / 19.12.2019Коментари (33)11069
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико, областният управител Дани Каназирева и президентът Петър Стоянов уважиха традиционното коледно тържество на ПФК Ботев. Сбирката стартира за девета поредна година на 19.12.2019 от 19:12 часа в ресторант "Филипополис" на хотел "Марица".

На тържеството не присъстваше собственикът на клуба Георги Самуилов.

"Бях ви казал, че трябва да имате търпение. Сега сме на прага на осъществяването на нещо голямо, а именно довършването на Колежа! Надявам се това да стане до една-две години и всички заедно ще стъпим на новия стадион", заяви Здравко Димитров пред присъстващите.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че ръководството на Ботев вече внесе в Общината предложение за развалянето на концесията за стадиона по взаимно съгласие.

Очакванията са съоръжението да бъде достроено със средства от държавата.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голям кеф е да чете човек коментарите на лилавите,скъсани потници променящи наклона на дедокрушовия,жални,немили недраги миризливи цигани.
0
 
 
Една новина и две трети от коментарите са на силно комплексиран мангал с няколко никнейма... По какво си приличат феновете на канарите и Льоко...? От сутрин до вечер само БОТЕВ им е в главите.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.12.2019 г.
+1
 
 
а е тва жълтити се се опраят , па ний ни можим . то нас кой ли ни брои за живи ? саде локо и дано ги бийм първия кръг тея жалтури , начи то сай видяло чи няма стадион за нас
-5
 
 
Това жълтурите сте най-интересното племе. Сами се оставяте да ви глезят а*ално. Недопустимо е да си мислите, че Пловдив ще позволи отбор с 50 милиона дългове да получи стадион. Това просто няма да стане. За ваше добро ви го казвам, да си го избиете от изфантазираните глави. Само вижте кмета кво е казал: до 1-2 години щяло да “стане” хахахха. Всеки път, когато някой ще се подиграва с вас, използва тези думи :).
+5
 
 
Аз чакам Стикс да се изкаже и да обясни за клиничната смърт. Темата е публикувана от половин ден, а него го няма още и започвам да се притеснявам...
+3
 
 
Моля ви оакани фенове на льоко. Кажете ни как нищо от това няма да стане и почнете да изреждате дълговете на Ботев Пд. Моля ви обяснете ни как сме пред закриване и защото вие така казвате стадиона никога няма да стане. Кажете че не сме го чували скоро...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
А дано стане и след като ще е Общински да няма никакви жълти цветове по Стадиона...Направете го Бяло Зелено Червено,нали ще играят всички Пловдивски отбори на Общинския стадион!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: