ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ще склони ли Самуилов да продаде на Левски една от звездите на Ботев?
Автор: Стойчо Генов 09:10 / 04.11.2019Коментари (14)9734
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Левски ще започне преговори за прив­личането на централния за­щитник на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Нацио­налът е силно желан от тре­ньора на сините Петър Хубчев. Бранителят пасва отлич­но на концепцията на клуба от "Герена" да залагат все по­вече на български футболи­сти, при това млади.

През този сезон 22-годишният Димитров има 13 шампионатни мача за "канарчета­та". Освен това той игра и в четири от евроквалификациите на националния отбор, като успя да отбележи един гол. През миналия сезон Кри­стиан се утвърди в Ботев, ка­то бе на терена в 31 срещи за първенство, в които вкара 4 попадения.

В момента Ботев се нами­ра на незавидна позиция - предпоследен е в първенство­то. През зимата обаче клубът ще е склонен на продажба, за­щото са му необходими свежи средства, които да бъдат ин­вестирани в строителството на стадион "Христо Бо­тев", твърди "Тема спорт". Това е една от причини­те, поради която жълто-черните могат да се съгласят на трансфер на звездата си, при това в друг български клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Това е защитника, който най-добре от всичките си колеги върши работата на "Наблюдател на голове отблизо"! Като си спомним финала за купата срещу Локомотив, когато Ожболт я вкара с пета пред погледа му, Димитров в почти всеки мач от тогава става най-близък свидетел на головете в собствената му врата...! Последния мач с Арда също. Да им се чуди човек на говеждите, за какво им е този?
-4
 
 
Жълтури, разбирате ли ,че в цялата си клубна история не сте преживявали по-голям срам от 15.05.2019 Петата целият ви отбор на колене и плачещ като жени! Загубихте Финала на Финалите, в Мача на Мачовете за Купата на Купите, влезнахте в Кризата на Кризите,вървите към Изпадането на Изпаданията, заради ПЕтното на Петната от Позора на Позорите!Всичко заради 15.05.2019 ПЕТАТА на ОЖБОЛТ ВЕЛИКИ…
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.11.2019 г.
+4
 
 
Бе мама ви циганска - нямате ли си друга работа, та киснете тук? Аре бегайте, с чичо Венци да въртите обръщалка утре.
-4
 
 
Ех, хайде да идва мачът с Дунав и поредното циркаджийско представяне на отбора на Коматево. Смехът е здраве, а ботевЪ ни радва и забавлява неспирно! Кажеш ли ботевЪ усмивката с подигравателен стил се появява на лицата, но това е тяхната съдба от Дъното в тинята да ни веселят...
-2
 
 
идиЙотков продължава да върши простотии и да се чуди как да изкара някой лев от комисионни на изпроводяк. Католика и той само глупости прави, след като стана ясно, че няма да строи стадиона и да оправи дълговете, сега даже ни натрупва и нови, изгони и Белия, а сега ни доразбива и отбора. Ачо сълзата и той само интриги и амбиции за власт за да се върне да краде. Никой ли не вижда на къде отива клуба с тези хора или не Ви пука?
-4
 
 
Разпадът в ботевЪ Коматево е на всички нива... нямат стадион, нямат отбор, нито собственик с възможности, нито треньор, нито футболисти с потенциал. Кристиян Зрителя и Тошко Шкембето се молят да се махнат по всеки начин от Коматво- дори с цената на преминаване в кръвния враг Левски! А за Тошко Ненужника дори вече няма запитвания, закара отбора си на препоследно място и доказа, че не става за голям отбор... И ще става все по-лошо за жълтите- в Б ГРУПА, без стадион, базата на село ще е е по-празна отвсякога! Коматево е без бъдеще, те загиват... Пловдив има своя Локомотив и всички ние ще празнуваме кончината на един позорен клуб- ботевЪ от КОМАТЕВО...
-1
 
 
Ха ха, трябва ли му свежи пари за строежа на стадиона. Голям смях са тези в Ботев. Стадиона няма никога да се построи, заради огромните задъжния на Ботев. Еевентуално, ако се създаде нов клуб и отбора започне от зоните, за да се изчистят задълженията, тогава може. А Кристиян Димитров вече е спазарен за Левски.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: