ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Холандия: Желко напусна българската футболна лудница, в Ботев изживя най-откачените неща
Автор: Стойчо Генов 13:43 / 10.10.2019Коментари (4)8155
© Plovdiv24.bg
Черногорският специалист Желко Петрович дойде с големи очаквания в Ботев (Пд) преди четири месеца, но си тръгва от Пловдив след турбулентен период, в края на който остави тима на предпоследното място в класирането. Раздялата му с "канарчетата" предизвика шумен отзвук в Холандия, където е работил дълго и от която страна има паспорт.

Най-авторитетното издание в Ниската земя "Де Телеграаф" направи кратък очерк на престоя на бившия помощник на Дик Адвокаат в българския футбол, като озаглави материала "Петрович се махна от българската лудница". Ето и какво пише в материала, цитиран от Гонг:

"Желко Петрович напусна Ботев по взаимно съгласие и по този начин прекрати рано престоя си във футболната лудница, в която се озова в България. Треньорът, който подписа договор за две години, изживя най-откачените неща във футбола само в рамките на четири месеца. Стигна се дори до детектор на лъжата."

"Миналия месец българската полиция изненадващо нахлува на базата на Ботев. В групи по трима играчите и треньорският щаб са привикани да дойдат при органите на реда. Причината? Тест с детектор на лъжата. Официалната причина е да се провери "лоялността към клуба"."

"Но подобни методи са използвани да се установи уреждането на мачове в българския футбол, като се питат въпроси дали са приемани пари от други отбори, за да се влияе на резултатите. И до днес отговорите от този тест не са ясни."

"Миналия уикенд воденият от Петрович отбор загуби с 0:3 от съименника си от Враца след крайно съмнителен червен картон за пловдивчани. След мача феновете на загубилия отбор поискаха от играчите да свалят екипите си, защото не заслужавали да ги носят."

"Това не е всичко в тази лудница! Полицията трябваше да удържа около 200 фенове на гостуващия отбор, които чакаха клубния автобус и бяха готови да търсят обяснения от играчите. Но тук не приключва всичко. Петрович пусна като титуляр 15-годишен нападател, а в групата имаше пет момчета на възраст до 17 г., защото голяма част от играчите напуснаха заради забавяне на заплатите", пише "Де Телеграаф", като в последните си твърдения се разминава с истината.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 10.10.2019 г.
+4
 
 
И това ако е "най-авторитетното" им издание, представям си какви са другите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: