ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Молдовецът вкара при дебюта си в Ботев, бразилецът също се разписа
Автор: Стойчо Генов 16:50 / 31.01.2020Коментари (1)5512
Молдовецът Максим Юрко вкара първия гол за Ботев
Ботев (Пд) разгроми новака в родния елит Царско село с 4:1 в контрола, която се игра на централния терен на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Неофициален дебют за жълто-черните направи молдовецът Максим Юрку, който още е на проби, както и подписалият вчера с клуба Иван Бандаловски.

Нападателят дори се отчете с един гол в 6-ата минута. Другите попадения за "канарите" вкараха Александър Тонев (8,67) и бразилецът Андерсон (90), който по-рано днес също подписа своя договор. Точен за гостите пък бе Георги Минчев (35).

Двубоят стартира отлично за "канарчетата", които още до 10-ата минута имаха аванс от два гола в резултата. В 6-ата минута Лъчезар Балтанов пусна отличен извеждащ пас към Максим Юрко, който останал сам срещу вратаря се разписа за 1:0.

След по-малко от 4 минути Александър Тонев осъществи индивидуален рейд, преодоля стража и на празна врата вкара за 2:0. В 12-ата минута Юрку пропусна от чиста позиция, стреляйки неточно в аут.

В 17-ата минута Георги Минчев стреля неточно от добра ситуация. В 35-ата минута именно Минчев намали резултата след директен шут от пряк свободен удар от дъгата на наказателното поле - 2:1.

В 37-ата минута "жълто-черните" осъществиха красива атака, при която Александър Тонев проби отляво и центрира, Антонио Вутов пропусна кълбото и то попадна в Лъчезар Балтанов, капитанът отправи силен удар, но той бе отразен от вратаря.

Второто полувреме стартира с две положения пред вратата на гостите, но и двете бяха пропиляни от "канарчетата". В 55-ата минута Тонев отправи страхотен удар от 20 метра, но кълбото се отклони от страничната греда.

В 66-ата минута Александър Тонев ознаменува силната си игра с втори гол. Атанас Стоименовцентрира и Тонев шутира, притичал защитник изби пред голлинията, но кълбото отново се озова в атакуващия играч на "жълто-черните" и той без проблеми се разписа за 3:1.

В 72-ата минута Лъчезар Балтанов разтресе напречната греда с удар от близка дистанция. 3 минути по-късно капитанът на пловдивчани стреля от трудна позиция от въздуха, а вратарят на столичани спаси.

В 77-ата минута Александър Тонев отправи страхотен пас наляво към Лазар Марин, защитникът продължи към Джонатан Перейра и бразилецът стреля, но топката мина на метър от гредата. В последната минута на двубоя Андерсон получи в наказателното поле и с красив прехвърлящ удар оформи крайния резултат.

Ботев игра в състав:

Янко Георгиев, Иван Бандаловски, Кристиан Димитров, Джонатан Перейра, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Александър Тонев, Никола Илиев, Максим Юрку, Антонио Вутов (Георги АргилашкиДимитър ПирговФилип Филипов, Атанас Стоименов, Стефан Попов, Андерсон, Костадин Ничев).
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Вива Канари,успех с/у аграрните мастии.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: