ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Грозни обиди към Зафиров, викове "оставки" и "всички вън" след поредната издънка на Ботев
Автор: Стойчо Генов 17:51 / 29.09.2019Коментари (19)25093
Ботев (Пд) продължи негативната си серия в шампионата и допусна унизителна загуба от Славия с 0:1 в мач от 11-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Славчо Шоколаров (25) бе точен за гостите, които играха почти 50 минути с човек по-малко заради изгонването на Димитър Велковски.

По този начин "канарите" останаха на предпоследното място във временното класиране с актив от 9 точки. Жълто-черните поставиха негативен рекорд от 11 поредни двубоя без "суха" мрежа - 10 шампионатни и една за Купата на България. Интересното е, че предишният антирекорд се държеше от другия пловдивски тим - Локомотив, който обаче спря на 9 мача поред в Първа лига без "суха" мрежа.

Нервите на феновете също не издържаха и в края на мача те скандираха обидни и вулгарни реплики срещу спортния директор Адалберт Зафиров. Имаше освирквания и към треньора Желко Петрович и футболистите, придружени със скандирания "Всички вън!" и "Оставки"! Освен това от трибуните се чуха и скандирания "Ники Киров" в подкрепа към бившия наставник на отбора.

Двубоят започна равностойно и до 25-ата минута двата отбора нямаха удар към противникомвата врата. Точно тогава при едно безобидно центриране в наказателното поле на Ботев вратарят Янко Георгиев направи грешка. Той реши да избива една ниска топка, вместо да я улови. Кълбото отиде право в Славчо Шоколаров, който изпревари Марко Перван и вкара в опразнената врата за 0:1.

В 41-ата минута реферската бригада помогна на Славия и не зачете гол за домакините. След центриране от корнер Кристиан Димитров засече с глава, като топката срещна гредата и премина зад голлинията, преди вратарят Георги Георгиев да я извади. Съдията Никола Попов даде сигнал играта да продължи въпреки претенциите на "канарчетата". Телевизионните повторения също показаха, че топката е минала с целия си обем зад голлинията.

В самия край на полувремето гостите останаха с човек по-малко, след като втори жълт картон получи Димитър Велковски.

В 53-ата минута Марко Перван направи шокиращ пропуск. Хърватинът бе изведен перфектно от Тодор Неделев, финтира технично Милен Гамаков, но от 5-6 метра шутира над напречната греда в аут.

Ботев игра в състав:


Янко Георгиев, Джонатан Перейра (51- Филип Филипов), Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Лазар Марин, Станислав Шопов (58- Никола Илиев), Радослав Терзиев (46- Еберт Кардосо), Тодор Неделев, Александър Тонев, Марко Перван, Фернандо Виана.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Моля,всички цигани в катуна ,тук не е за вас.А иначе Желко вън, да си идва белия ,иначе ще играят пред празни трибуни.А и католика да си опича акъл.
-1
 
 
Казах ви че този Желко ви води само надолу след радостта от равен.Но все пак трябва да се остави да работи.Помня как обиждахте Акрапович но ние го оставихме да работи въпреки потници и тям подобни.
+1
 
 
Дано Ники Киров не се съгласи да се завърне, защото ще развали доброто впечатление, оставил във феновете. Отборът е много различен от предните години. Като изключим двата бека, футболистите на останалите постове играят всички мачове, без да имат алтернатива. Така стават предвидими и се изчерпват, както физически, така и идейно. Ферарио Спасов също не е добър вариант, ще се компрометира и като шеф на школата. Никой от конкурентите ни не строи стадион за сметка на бюджета на първия отбор, а и на школата, въведоха отново такси за децата. С това не искам да упрекна собственика, а отчитам фактите. И ние като правим ремонти, свиваме другите разходи. За съжаление обаче, не виждам строителството да е интензивно. С такава скамейка не можем да се измъкнем от последните места, треньорите не са магьосници. Конкурентите ни в дъното, Ботев Вр, Царско село, Дунав, според мен притежават по-боеспособни състави. Само Витоша е на нашето ниво, но пък техният треньор очаква отборът им да започне да постига резултати, след като се сработи.
Сподели какво ново....
на 30.09.2019 г.
0
 
 
Брате Жалко , добро сте играли але сте немали шансу!
-3
 
 
Нищо идват избори, ако 15000 не гласуват или ...?
0
 
 
Толкова си можете, Борисов ви каза да падате или маате тото?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.09.2019 г.
0
 
 
Циганите да го д.хат!
-5
 
 
АЙДЕ КЪМ ВТОРА ЛИГА.ТАМ ВИ Е МЯСТОТО,ЖЪЛТИ ПАПУНЯЦИ!СТИГА СРАМ ЗА Пловдив!
-1
 
 
Сваляйте лика на Чико от фланелките , че сте срам за отбора ! Пълна скръб сте !
+2
 
 
Как няма да са доволни от теб футболистите, Желко?! Те не си дават никакъв зор, а ти не можеш да ги накараш да се размърдат.Отивай си по живо по здраво, защото колкото по-бързо се махнеш-толкова по-добре за Ботев.И вземи със себе си Адалберт Зафиров, Еролин Кючуков, а и целият си некадърен екип.Може и Неделев ако искаш да вземеш-нали го смяташ за българския Меси.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: