ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов отново събира управата на Ботев, всички чакат решенията на шефа
Автор: Стойчо Генов 09:12 / 07.10.2019Коментари (7)7933
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев (Пд) Георги Самуилов отново събира управата на клуба. Това ще стане утре, като на сбирката се очаква развръзка по темата дали треньорът Желко Петрович ще бъде уволнен или в последния момент ще промени мнението си и сам ще подаде оставка.

Според близки до "канарчетата" Георги Самуилов още не е избрал кой да води отбора, но се очаква това да е българин, твърди Гонг. Спрягат се имената на Ферарио Спасов, Петър Пенчев и Георги Дерменджиев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че вчера оставка подаде спортният директор Адалберт Зафиров, така че Самуилов ще трябва да търси човек и за този пост.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе оная ТЪПА БЕЛОЗЕМСКА ТИКВА к'во ще го правите?Ами да взема по една по-яка ГЬОСТЕРИЦА да им извъртат и да ги пуснат да пасат мисирките на село.Майнца се оттътваха бързо от него.Разкриха го още на първата тренировка и му сложиха пръста.А оня лилипут дето Кирячето му сложи пръста в дивия чак и в националният го взе.Ама КУЦИЯТ КОН СИ ОСТАВА КУЦ.Аде Тоще да продаваш яйца на Ритона,Макар и ,че силно се съмнявам и това да можеш.Да не му се дава ИЗОБЩО ДА СЛАГА фланелка с лика на ГОЛЕМИЯТ ДИНКО ДЕРМЕНДЖИЕВ.
на 07.10.2019 г.
-1
 
 
Не трябва да уволнява треньори и т.н., а футболисти! Те като са куци коне - който и треньор да им вземат все тая. Ако аз мога да дам съвет какво да направи: 1. Събира всички ритнитопковци; 2. Обяснява им, че те са негови работници; 3. Обявява, че като негови работници те не си вършат работата, и няма да получават заплати; 4. Обяснява на ритнитиопковците, че треньорският щаб е недосегаем и няма да го смени въпреки саботажите от страна на ритнитопковците; 5. Спира се изплащането на заплати докато не си подобрят играта; 6. Обяснява на ритнитопковците, че тъй като са негови служители - те са ДЛЪЖНИ да бъдат на стадиона всеки делничен ден от 09:00 до 18:00; 7. Почивка - 1 ден преди мач и 1 ден след мач; 8. Всички подписват нови договори: на минимална заплата + премии само и единствено при победа! (ако иска и по 10000 лева премия да им дава, но да е САМО при победа и нищо друго освен победа); 9. Отново им обяснвав, че треньорският щаб е недосегаем и НЯМА да бъде сменен; 10. Гонят се всички "звезди" от отбора - разни прехвалени като неделев и т.н., които ако ставаха за нещо нямаше да ги връщат като отидат някъде в друг отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: