ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вутов, Виана и Балтанов вкараха на Локо (ГО) в Коматево
Автор: Стойчо Генов 15:53 / 15.11.2019Коментари (1)4851
Антонио Вутов вкара първия гол за Ботев в мача
Ботев (Пловдив) победи втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица) с 3:1 в контрола, която се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Антонио Вутов (32), Фернандо Виана (49) и Лъчезар Балтанов (67) се разписаха за жълто-черните. Юношата на Локо (Пд) Жак Пехливанов (30) бе точен за гостите.

В спаринга за ботевистите не взеха участие контузеният Димитър Пиргов, както и националите Тодор НеделевКристиан Димитров и Димитър Тонев.

В 9-ата минута Атанас Стоименов проби отлично отдясно и центрира към Иван Василев, който от точката на дузпата отправи мощен удар, отклонил се от напречната греда. В 14-ата минута опасно центриране от фаул бе засечено с глава от играч на гостите, а топката мина над гредата.

В 24-ата минута слаб удар на Диян Христов бе уловен от Георги Аргилашки. 7 минути по-късно стражът на "канарчетата" се намеси лошо и топката влетя във вратата на Ботев след удар на Жак Пехливанов от границата на наказателното поле.

Веднага след изпълнението на центъра ботевистите организираха бърза атака, Атанас Стоименов пусна към Антонио Вутов и той с удар от средна дистанция изравни - 1:1. В 44-ата минута Марко Перван нацели страничната греда след добре изпълнен свободен удар. 

Второто полувреме стартира с ранен гол за "жълто-черните". В 49-ата минута страхотна комбинация между Станислав Шопов и Джонатан Перейра завърши с центриране на бразилеца, а от малкото наказателно поле Фернандо Виана разстреля вратаря за 2:1.

В 53-ата минута Жак Пехливанов от състава на гостите получи червен картон, но мястото му на терена бе заето от Петър Чалъков. В 63-ата минута Слави Шопов центрира от фаул, Фернандо Виана продължи топката към вратата, но вратарят на гостите спаси.

В 67-ата минута талантът на "канарчетата" се отчете с ново много качествено центриране от корнер, като то бе оползотворено по най-добрия начин от Лъчезар Балтанов, който с глава прати топката в мрежата за 3:1. 

3 минути по-късно роденият през 2003 година Бисер Бонев проби отдясно и подаде към Станислав Шопов, който от малък ъгъл стреля неточно. Секунди по-късно Шопов центрира от корнер, а Костадин Ничев с глава разтресе напречната греда.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиФилип Филипов, Станислав Работов, Костадин НичевЛазар Марин, Джонатан Перейра, Марко Перван, Атанас Стоименов, Никола Илиев, Антонио Вутов, Иван Василев.

Резерви: Янко ГеоргиевРадослав Терзиев, Атанас Чернев, Лъчезар Балтанов, Александър Тонев, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Димитър Пройчев, Бисер Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: