ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Желко болезнено откровен: Комично е! Играчите си крещяха на почивката! Не вярвам, че продават мачове!
Автор: Стойчо Генов 19:41 / 20.09.2019Коментари (5)18240
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович бе болезнено откровен за ситуацията в отбора след загубата от Черно море с 0:2. Черногорският специалист категорично отказа да подава оставка, но призна, че на полувремето футболистите са си крещели в съблекалнята.

Ето какво каза Петрович след края на двубоя на стадион "Тича" във Варна:

Както винаги играхме добре първото полувреме. Може би те владееха с 10 процента повече топката от нас, но това е нормално, когато гостуваш. Изпуснахме 200-процентов шанс за гол. Мисля, че сме единственият отбор в лигата,  който няма вкаран гол от нападател. Видяхте какви две грешки допуснахме при головете. Това просто е комично.

Първото полувреме трябваше да водим с 2:0. През паузата опитахме да сме позитивни, но футболистите си крещяха един на друг: "Защо не вкара?". Недопустимо е!

Не се притеснявам за поста си. Работя по 15 часа всеки ден за Ботев. Трябва да попитате хората от ръководството какво мислят за мен. Работя много коректно. Приемам много неща. Играем с крила, които всъщност са бекове - това не е лесно. Ако са недоволни от мен - винаги могат да ми го кажат. Резултатите разбира се не са задоволителни. Когато имаш 500-процентови шансове и не печелиш, може би играчите са позагубили увереността си.

Винаги ще се боря и няма да подавам оставка. От 15 години съм треньор и никога не съм се предавал. Загубихме 5-6 футболисти. Нека видим какво ще стане през декември, когато ще отвори трансферният прозорец. Аз съм в Ботев не за пари.

Не мога да коментирам ситуацията с детектора на лъжата. Не вярвам, че нашите играчи продават мачове или нещо подобно.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За съжаление Желко няма бъдеще в Ботев, резултатите са крайно незадоволителни. Не разполагаме с футболисти като бройка, нямаме трима футболисти извън титулярите, които като влязат като резерви да освежат отбора. Логично във всеки мач към края отпадаме физически. Това сe отразява на резултатите, загубихме доста точки вторите полувремена. Вярно е, че Карачанаков, Тейлон не се представяха добре, но ставаха за резерви. Явно се търси намаляване на футболистите като количество, за да се намали бюджетът за първия отбор. Количествените ограничения от своя страна доведоха до качествен спад на всички футболисти, при това без изключение, поне да няма сърдити. Неделев, Кристиян Димитров, Балтанов, Пиргов, Вутов, всички видимо понижиха нивото си. Марко Перван започна добре, но със всеки мач заиграва по-зле. Същото се отнася и за Ван Арнем, Кардосо, Джонатан. Като махнат треньора, вероятно ще привлекат нови футболисти и ще останем с грешното впечатление, че причината за срива във формата на футболистите е в Желко!
0
 
 
Борбата за оцеляване ще е жестока , не забравяйте че ще гостувате и на селско царство и на витоша , мачкай бай жельо тея ритни топковци и за метачи на улицата не стават , и хиляда 100% положения да имат все така жалки и тъжни ще са.
0
 
 
Полягане..Повече от комично е!
-2
 
 
Прес аташето Желко и неговия любимец от фен шопа Ван Арнем :) Самуилов трябва да настани чужденците на южната трибуна за да изглеждат един мач на юношите, иначе отново на полиграфа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: