ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев блесна с хеттрик при първата победа на Ботев през новия сезон
Автор: Стойчо Генов 20:35 / 21.07.2019Коментари (11)8578
Ботев (Пловдив) победи Дунав с 3:1 в първото си домакинство през новия сезон. Успехът в Коматево бе и първи за "канарите", които имат вече актив от 4 точки след два изиграни двубоя. Тодор Неделев (36, 62, 86) вкара за домакините, а Георги Динков (22) бе точен за русенци.

Това бе втори хеттрик в професионалната кариера на Тодор Неделев, след като звездата на тима направи същото и срещу Витоша (Бистрица) през миналия сезон.

Дунав откри резултата в 22-ата минута след колективна грешка в отбраната на жълто-черните. Стефан Христов центрира от корнер към малкото наказателно поле, където Георги Динков бе оставен напълно непокрит и засече в мрежата за 0:1.

Десет минути по-късно бе първият голям пропуск на "канарите" в този мач. Антонио Вутов се пребори за една топка в пеналта и пусна хитър пас надясно към Филип Филипов. Бранителят бе изведен сам срещу Благой Макенджиев, но от 4-5 метра не успя да уцели вратата и шутира в аут.

Все пак в 36-ата минута Ботев изравни. Вратарят Георги Аргилашки с далечен шут изведе Тейлон в добра позиция. Бразилецът комбинира с тичащия вляво от него Тодор Неделев, който с премерен шут прати топката под напречната греда за 1:1.

В самия край на първото полувреме Тайлон направи шокиращ пропуск. Той бе изведен от Марко Перван на празна врата и от 2-3 метра разстояние шутира покрай гредата.

В 62-ата минута жълто-черните стигнаха до пълен обрат в резултата. Тайлон се пребори за една топка по левия фланг и почти от аутлинията върна назад към Тодор Неделев. Звездата на Ботев само подложи левия си крак, за да огорчи за втори път Благой Макенджиев - 2:1.

Четири минути преди края Тодор Неделев оформи своя хеттрик в мача. Халфът се разходи между защитниците на Дунав и с премерен шут по земя направи безпомощен Благой Макенджиев за 3:1.

След попадението Антонио Вутов и Кристиан Добрев направиха фрапантни пропуски, което спаси русенския отбор от по-чувствителен разгром.

Ботев (Пд)Георги АргилашкиФилип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор НеделевАнтонио Вутов (90- Родни Клустър), Марко Перван (79- Станислав Шопов), Тейлон (73- Кристиан Добрев).

Дунав: Благой Макенджиев, Георги Динков, Мартин Ковачев, Илия Мунин, Михаил Милчев, Диян Димов, Иван Селеменев (80- Сандор Семено), Александър Исаевски, Самир Аясс, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.07.2019 г.
-2
 
 
Саде канари. Стига с това тото. Цела България на разбра. Като няма финанс Самуил да дава власта на бат Ачо. Той и без това само ни лъже за стадиото.саде ботев да живей бат Ачоо юрууууууш канаритиеее
-2
 
 
Класическа обръщалка. Ще има за заплати бай Сумуил, чувам, че много го е закъсал и вашите чевета не са видяли парички вече 2 месеца. Вижте коефицента от 0:1 до 3:1 вижте поведението на защитницие на Дунав. УЕФА щи ви спипа все някога с това тото.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.07.2019 г.
+1
 
 
Черната сган от Лайнаута джами пак ли е нагазила тук? Марш, лилави венци, отивайте за билети, да гледате гей-бандатата как ще поеме 3 бахура от Търнава!
+1
 
 
Искам да успокоя тия стрелочници под мен - спокойно, не се притеснявайте и вашия ред ще дойде и тогава ще се посмейте на комедията...
-3
 
 
30 човека в клетката хахахах още ли ви държи влага Ожболт 12
Aнонимен
на 21.07.2019 г.
+3
 
 
Този Тейлон ако почне и да вкарва ще е добра покупка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: