ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро след 0:4: Момчетата се стараха, имаше много движение! Не искам да говоря за дербито!
Автор: Стойчо Генов 22:48 / 18.01.2020Коментари (5)4656
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов беше разочарован от тежката загуба с 0:4 от украинския Олександрия, но въпреки това остана доволен от старанието на неговите футболисти.

"Тежък резултат, но момчетата се стараха до края на мача. Както през първото полувреме, така и през второто, имаше много движение, което най-много ме интересува на този етап от подготовката. Назад сме с някои спортно-технически аспекти все още. Загубата си е загуба. Продължаваме да играем и работим по план. Олександрия има два равностойни състава, докато ние имаме проблеми на това ниво, но не искам да прозвучи като оплакване. Трябва да работим. Хубаво е, че доста от младите играчи взеха участие в мача, за да видят, че не всичко е лесно. За тях това е един много полезен сблъсък с европейския футбол", заяви Феро пред Спортал след края на мача.

"Нищо не е станало. Неприятна загуба, но имаме време да подобрим някои неща. Трите гола отдясно след почивката? Това са тактически грешки, нещо което се случва в българския футбол. Имаше неправилно подреждане в защита. Не е проблемът самото центриране. Тези мачове ни дават информация, върху която да работим и да поправяме грешките", допълни още наставникът.

"Очаквахме попълнения, но така или иначе не се осъществиха на този етап. Затова продължаваме с тези момчета. Млади са, но ако искат да играят мъжки футбол, трябва да покажат още по-голямо старание, по-голямо самочувствие в играта, дори и да има загуби. Така се расте, аз друг начин не знам. Феновете са ни зад гърба. Трябва да ги радваме с играта си. Мачът с Локо (Пд) е далеч и не искам да говоря за него. Трябва да работим и да са здрави, че Димитър Пиргов се контузи, Александър Тонев също не беше на 100%. Очаквам Никола Илиев да дойде в понеделник на лагера", завърши Ферарио Спасов.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Феро мачове се печелят с голове,като няма кой да вкарва е тичане напред-назад .....старание:)))
+2
 
 
Феро,Караславов,недопустимо е да не вземете никой!!! Без нападател няма да стане...не го ли проумявате! Иван и Иво са голмайстори на У19, къде са? За алтернатива на Лазар защо не мислите? Освободихте огромни средства за заплати от 5-6 напуснали! Ами размърдайте се!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: