ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски обяви колко пари дава за Неделев, преговорите напреднаха
Автор: Стойчо Генов 09:35 / 06.08.2019Коментари (22)15407
© Plovdiv24.bg
Вече се появиха и конкретни финансови параметри в отношенията между Левски и Ботев (Пд) за правата на Тодор Неделев. Вариантите са два и са доста впечатляващи за сделка на вътрешния футболен пазар. Комуникацията между сините и "канарчетата" е на най-високо ниво, като оперативните ръководители и от двата клуба чакат заповед отгоре, ако има стискане на ръцете, да обявят детайли.

Първата опция е Левски да плати 750 хиляди евро на Ботев, като задължително пловдивският клуб да запази 10 процента от евентуален следващ трансфер на националния футболист на по-висока сума от тази, като тя се приспадне. Следващото предложение е хората от "Герена" да сложат на масата 850 хиляди евро без повече усложнения, обещания, отчисления, проценти и бонуси.

Твърде вероятно е всичко да приключи буквално до часове и юристите на двата клуба да оформят договора по преминаването на Неделев в Левски. Сините са готови да реагират финансово веднага, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Те имат свежи пари в брой, след като получиха първата, по-голяма част от близо милион и половина евро от продажбата на Давиде Мариани в ОАЕ.

Ако нещо не се случи на финалната права, Ботев ще направи втора продажба на Неделев, като този път ще получи около една четвърт от приходите, които реализира след трансфера на играча в Майнц през август, но преди 6 години. "Канарчетата" тогава взеха 3 милиона евро, които им бяха изплащани в продължение на над 2 години. Те имаха очаквания и за допълнителни бонуси от изиграни мачове и отбелязани голове на Тодор Неделев в Германия, но такива липсваха.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 07.08.2019 г.
0
 
 
АЙДЕ ТОШЕ ЧЕСТИТО ! От кокошарника та право в обора !
0
 
 
Евроидиоти...със спонсор седмиците 7777 ! Мечтите са безплатни ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.08.2019 г.
+2
 
 
Циганията от Столюпиново пак сере в темите на Гранда. Плачи ви се, че нямате такъв футболист като Тошко - от 49,12 метра да ви го зашива! Няма и да имате - никой не иска в циганския клуб. Превъзбудени от едно срамно прескачане на предварителен кръг /с 10 човека ви шибнаха 2 гола/ - сега в Пловдив ще ви отнесат 11-те малки негърчета от Страсбург и ще го помните цял живот, като онова 1:7 от Оксер. Толкова ви е силицата, въпреки големите лилави усти. До тук бяхте. Много поздрави на кандидат-концесионера - ХК Говедарски!
-3
 
 
Тоше, забий последният пирон в ковчега на сопотчани!
-4
 
 
Да си мушне в бохчата една коричка хляб,да даде на трамваите....да не го намушкат:))
+3
 
 
И каква е целта на мероприятието? С парите от продажбата на Неделев да се завърши стадиона? Или за самия Неделев ще е по-добре да играе в Левски, понеже е "гранд", и евентуално с по-класни футболисти, треньори, организация ще повиши класата си и престоят му в Левски ще е трамплин за развитието му в още по-голям европейски клуб? Това е мантра, която се повтаря от много хора, включително и футболни деятели, включително и от наши такива, които наистина си мислят, че това е така! Само че това е невярно. Първо, спорно е дали организацията в Левски е на по-високо ниво. Там кой командва, дали собственик, дали ръководство, дали агитка, коя точно фракция от агитката е мъгла. Второ, дори и Левски да е клуб на по-високо ниво, то е спорно дали това ще е в полза на повишаването на класата на Неделев. Добрата новина е, че Неделев вече лично го е установил това, той вече е напрупал опит точно в тази посока. Ако има някаква конспирация, че "държавата", без да съм наясно КОЙ се идентифицира с това понятие, е поставила това условие, за да се решат дадени проблеми, примерно с ТЦ ИМЕ, и да се завърши стадиона, то само тогава това ще е оправдано. Не съм привърженик на конспиративните теории, но "фалита" на КТБ беше конспирация, която се случи!
-3
 
 
От селянин столичанин в повече.Тодоре ,Тодоре стой си на село ама няма пари бат ви С.амуил.Дългове ,дългове имат папагалите.Сега ще започнете да схващате какво ви каза Крушарски.Игрички.
-5
 
 
Тошко,идвай при нас в столицата да те правим шампион с отбора на народа.Там при тея жълтури бъдеще нямаш!!!Идвай в големия Левски София!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: