ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бандаловски: За нас приоритет е Купата! Срещу ЦСКА ще сме българи срещу българи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:00 / 23.04.2020Коментари (1)3193
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Ботев (Пд) Иван Бандаловски посочи основната цел пред "канарчетата“ до края на сезона и си пожела футболът в България съвсем скоро да бъде подновен. Защитникът говори и за престоя си в сръбския гранд Партизан и как развиват футбола западните ни съседи.

"На никого не е приятно случващото се с COVID-19. На мен, честно казано, не ми пречи, свикнал съм. Единственото нещо е, че не може активно да се тренира със съотборниците, това липсва. Да се надяваме скоро да почнем да играем. Поддържам ритъм, всеки ден тренирам по два-три часа вкъщи. Не е същото, но поне поддържам тонус. Бил съм два пъти без отбор шест месеца, имам навик да тренирам сам, не е приятно, но трябва да се съобразим", разказа Бандаловски пред "Дарик".

"Това, че съм на 33 години, ми помага. Познавам тялото си. Знам как да тренирам и да се храня. Поддържам доста добра форма. Тренирам сега повече, отколкото преди, защото пропуснах подготовката с отбора. Беше ми малко тежичко без подготовка, но мисля, че ще се върна по-силен“, добави бранителят на Ботев (Пд).

"Отдавна трябваше да има ограничение за чужденци в българските отбори. Както знаете, играх в Партизан, в Сърбия имат право само на четирима чужденци. Пътят е да се залага на българското, ще е добре и за националния отбор, и като цяло за българския футбол. Ще се намалят разходите за недоказани чужденци, които получават ненормални заплати. Мисля, че Ботев и Славия са на правилния път. Единствено в Лудогорец работи купуването на много чужденци, но там са направили страхотна структура“.

"Непрекъснато казват всички, че съм ги взел под крилото (младите футболисти в Ботев) - Димитър Тонев, Станислав Шопов. Нивото на първенството не е това, което беше, и сега се дава шанс и на младите. Когато аз бях млад, беше много трудно. Десет години юноши не бяха играли в Левски, трябваше да дойде Мъри Стоилов. Сега за тях е правилният момент да се докажат и българският футбол да изкара златно поколение. Не трябва да си мислят, че с два мача са направили нещо значимо“, смята юношата на Левски и бивш играч на ЦСКА.

"По принцип аз винаги искам да играя мачове, един футболист винаги е хубаво да играе. За нас приоритет е Купата. От ЦСКА много футболисти си тръгват и тимът отслабва. Българи срещу българи ще сме (на полуфинала за Купата). Видяхме, че нямаме шанс за първата шестица в първенството, може би за седмото място, но трябва да се изиграят доста мачове, което според мен няма да стане. Надяваме се всички по-скоро да започнем, липсва вече много футболът, както на футболисти, така и на фенове“, завърши своето изказване футболистът на Ботев Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: