ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Царско село обясниха за скъпите билети, даже изкараха Локо и Ботев печеливши
Автор: Стойчо Генов 13:04 / 29.11.2019Коментари (3)5293
©
Ръководството на Царско село направи официално изявление заради решението си да постави цена от 20 лева на билетите за предстоящия мач с Ботев (Пд), който ще се играе на стадион "Славия". Шефовете на новака в Първа лига изказват любопитна теза, според която пловдивските клубове Локомотив и Ботев дори са привилегировани спрямо останалите отбори, тъй като заради многобройниште си фенове тимът на Царско село не играе срещу тях на собствения си стадион.

Plovdiv24.bg публикува текста на ФК Царско село без редакторска намеса:

Във връзка с коментарите свързани със стойността на билета, която ръководството на ФК Царско село 2015 определи за двубоя с Ботев Пловдив искаме да обявим, че цената от 20 лева не трябва да се възприема като лично или специално отношение към привържениците на Ботев Пловдив. Това е цената, която всички фенове заплащат, когато мачовете на Царско село не се играят на стадион "Арена Царско село“. Такава цена на билета платиха привържениците на Арда, Левски и Локомотив Пловдив, тъй като мачове с тях се изиграха на стадион "Славия“ или стадион "Васил Левски“.

Искаме отговорно да заявим, че през изминалата седмица ФК Царско село направи всичко възможно мачът срещу Ботев Пловдив да се проведе на стадион "Арена Царско село“. Проведоха се активни разговори с БФС и Лицензионната комисия, но в крайна сметка до подобно разрешение не се стигна. Ако клубът бе получил зелена светлина приеме Ботев на собствения си стадион, то тогава билетите щяха да са със стандартната цена от 5 лева.

Длъжни сме да припомним, че такава цена платиха привържениците на Берое, Черно море, Лудогорец, Ботев Враца и Дунав Русе, които гостуваха на "Арена Царско село“. Споменатите по-горе мачове преминаха без никакви проблеми свързани с охраната и поведението на гостуващите фенове.

В тази връзка искаме да обърнем внимание и на темата свързана с липсата на равнопоставеност на клубовете. Решението на БФС, домакинските мачове на Царско село с Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив да не се провеждат на стадион "Арена Царско село“, влияе индиректно и върху другите отбори, участващи в първенството. По този начин дадени клубове получават спортно-техническо предимство базирано единствено на числеността на своите привърженици. Секторът за гости на стадион "Арена Царско село“ е с капацитет за 300 души и отговорно заявяваме, че може да приеме всяка една гостуваща футболна агитка в България, с изключение на привържениците на столичните Левски и ЦСКА.

Също така искаме да припомним, че всяко едно домакинство на ФК Царско село извън "Арена Царско село“, е свързано с допълнителни разходи на клуба по наемането чужд стадион, което е основния довод за по-високите цени на билетите.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.11.2019 г.
0
 
 
Стойне, това "Арена Царско село" още по-селско звучи бе! Арена! Ей много си прост, бе мама ти деева македонско говедо. Скапаняк.
0
 
 
Царско село срещу Селско царство-20 лева за Театро Тото!
0
 
 
Билетите за мача им с Локото също бяха 20 лв. Тогава такива статии и полемики нямаше??? Иначе такива отборчета, като селско царство не трябва да съществуват!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: