ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев заложи Желко на дузпата, неустойката за уволнение обаче е солидна
Автор: Стойчо Генов 09:10 / 20.08.2019Коментари (10)8189
© Plovdiv24.bg
Днес в медийното пространство се появи една от най-сериозните причини треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович все още да е на поста си при изключително разочароващия старт на жълто-черните в първенството. 40 000 евро е неустойката, която Ботев ще трябва да плати на наставника, ако го уволни.

Черногорецът е заложен на дузпата заради слабата игра, която тимът показва и въпреки че дойде у нас с впечатляваща визитка, шансовете му да се задържи до Нова година са под 30 процента, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Ако Желко Петрович не спечели 6 точки от предстоящите двубои с Витоша и Локомотив (Пд) на Лаута, той най-вероятно ще бъде заменен. За Ботев сумата по неустойката е солидна, още повече, че преди дни се установи, че след лятната селекция разходите за първия тим са се вдигнали с 40 процента.

В същото време заложеният в контракта на Петрович евентуален бонус при класиране на тима в Топ 6 е четири пъти по-малък. От ръководството са оценили това като съвсем реална цел, предвид представянето в миналия шампионат и са се договорили с Петрович за премия от 10 000 евро. В момента обаче Ботев изглежда твърде далеч от най-добрите в Първа лига.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Желко, не се давай брат! Не ти трябват тия пари, стой си! Важното е джанковицата да е студена и всичко да е ганкиното, другото е излишна футболна трагедия! Затова Наздраве!! Успехите някой ден ще дойдат, след 15 кръг сигурно. рџ?‰
-2
 
 
Отбор се гради с футболисти,треньора какво е виновен ако футболистите не знаят за какво са на терена...Подготовката им е ала-бала,след 30 минути тичане умират!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.08.2019 г.
+2
 
 
честит имен ден на бат Самуил от локомотивцити ! съде Локо! догодина в шампийонската лига ,на него.
-2
 
 
Т'ва е като да смениш капачката на турлю-гювеч бомбаш - ше сложиш нова капачка, ама буламача отвътре си е същия...
на 20.08.2019 г.
-1
 
 
Саде ботев. Докато не бъдат разкарани "готвачите", все ще е така. Лъчо, Тодор и сие, трябваше да бъдат разкарани ощи след финала. Сега щи страдаме и ще пляскаме на Локо, канари. Виждате буфирите за 2 години къф отбор напрай Бруно. Овладя съблекалнята, селектира футболисти които ТИЧАТ цял мач, не като нашите мърсоли само да разхождат фланелките. Саде ботив. Саде бат самуил. Днес пудписвами догувура и почвами стадиото. Дано стане до 100-150 години. Юрууууууш канарииие.
0
 
 
Толкова ли са много 40 000 евро за клуб от елита?Пари за екзотична ваканция на едно семейство.
+1
 
 
Не Желко, а тези над него, които правят селекцията още от зимата на миналата година, както и половината футболисти трябва да си ходят. Виждаме, че само със смяна на треньора не се гради отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: