ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев официално поискаха съдии от чужбина за мача със Славия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 13.07.2020Коментари (24)6604
© Plovdiv24.bg
Позиция на ПФК Ботев Пловдив: "В неделя (19.07) предстои да бъде излъчен последният представител на България в европейските клубни турнири за следващия сезон. По правилник, във финалния сблъсък ще се изправят третият в крайното класиране (Славия) и нашият отбор, който завоюва право на участие в битката за Лига Европа, след като спечели плейофите на долната осмица.

С оглед големия залог на двубоя между Славия и Ботев, а именно право на участие в Лига Европа, ПФК Ботев Пловдив заявява желанието си мачът да бъде ръководен от международна съдийска бригада. Нашият клуб подхожда с уважение и респект към българските съдии, които многократно са демонстрирали високите си професионални качества.

Цялата футболна общественост помни случилото се преди две години на полуфинала за Купата на България между Славия и Ботев, когато нашият тим бе брутално ощетен от съдийската бригада. Именно поради тази причина ние призоваваме за безпристрастна съдийска бригада от чужбина във финалния плейоф.

Още повече, че това няма да е прецедент за настоящия шампионат в България, тъй като само преди две седмици двубоят между Левски и Славия бе ръководен от съдийска бригада от Франция.

Нека по-добрият на терена победи и получи заслужено право да представи достойно България в европейските клубни турнири".
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И от африка да дойдат пак славия ще биее
+1
 
 
Ех, мамицата ви и кюрди марсоливи, само до преди седмица виехте, като койти от Сватбата, а сега искате да ни сложат някой от на Свинята протежетата, за да ни пореже и нас. Няма такава долна, гнусна сган, като вас, мангали мръсни. Но вие си заслужавате съдбата, чалми нещастни.
-1
 
 
Едва ли... Сигурно ще им натресат Сватбата. Кой друг?
0
 
 
По принцип много правилно решение, като се има в предвид съперника...От друга страна, това решение задължава Коматевци да победят! Загубят ли, срамът ще е двоен, защото няма да има причина за оправдание! Друг е въпроса, какво ще правят в ЕКТ в сегашното състояние на отбора им при евентуална победа!?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.07.2020 г.
0
 
 
Много сложно сте го написали и мутрата от Овча купел няма да го разбере. Просто му при припомнете как купи онзи помияр преди 2 години, дето ни закла.
0
 
 
Слагайте Самуилов за съдия каза Венци.Човека толкова ви обича ,че е готов на всичко.
-1
 
 
Жълтата, циганска мъка няма край. Сега като им поискат 20 000 евра за съдията. цирка ще е пълен. Ама бате ние ботев, няма пари, бате. нас съдия не иска, ние майтап праим за съдия. жълта трагедия хахахаахаха
-2
 
 
Не знам защо се вълнуват селянките кой ще свири и изобщо някой брои ли ги за живи.
-1
 
 
Индианците сами си го забиват. Нашите съдии винаги ги подпират, дузпи, засади, сега с чуждия съдия ще им лъснат циганските задници.
+1
 
 
Точно така, много ясна позиция на нашето ръководство, адмирирам и подкрепям подобни прояви. Така трябва, абсолютно винаги трябва да си защитаваме клуба и неговите цели. Защото Венци мръсната свиня, пак ще си докара Ставров, Мавров, Железов и други такива помий и пак ще изгорим. Задължително чужд съдия, пък нека по-добрия се класира за Лига Европа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: