ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев официално поискаха съдии от чужбина за мача със Славия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 13.07.2020Коментари (24)6538
© Plovdiv24.bg
Позиция на ПФК Ботев Пловдив: "В неделя (19.07) предстои да бъде излъчен последният представител на България в европейските клубни турнири за следващия сезон. По правилник, във финалния сблъсък ще се изправят третият в крайното класиране (Славия) и нашият отбор, който завоюва право на участие в битката за Лига Европа, след като спечели плейофите на долната осмица.

С оглед големия залог на двубоя между Славия и Ботев, а именно право на участие в Лига Европа, ПФК Ботев Пловдив заявява желанието си мачът да бъде ръководен от международна съдийска бригада. Нашият клуб подхожда с уважение и респект към българските съдии, които многократно са демонстрирали високите си професионални качества.

Цялата футболна общественост помни случилото се преди две години на полуфинала за Купата на България между Славия и Ботев, когато нашият тим бе брутално ощетен от съдийската бригада. Именно поради тази причина ние призоваваме за безпристрастна съдийска бригада от чужбина във финалния плейоф.

Още повече, че това няма да е прецедент за настоящия шампионат в България, тъй като само преди две седмици двубоят между Левски и Славия бе ръководен от съдийска бригада от Франция.

Нека по-добрият на терена победи и получи заслужено право да представи достойно България в европейските клубни турнири".
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И от африка да дойдат пак славия ще биее
+1
 
 
Ех, мамицата ви и кюрди марсоливи, само до преди седмица виехте, като койти от Сватбата, а сега искате да ни сложат някой от на Свинята протежетата, за да ни пореже и нас. Няма такава долна, гнусна сган, като вас, мангали мръсни. Но вие си заслужавате съдбата, чалми нещастни.
-1
 
 
Едва ли... Сигурно ще им натресат Сватбата. Кой друг?
0
 
 
По принцип много правилно решение, като се има в предвид съперника...От друга страна, това решение задължава Коматевци да победят! Загубят ли, срамът ще е двоен, защото няма да има причина за оправдание! Друг е въпроса, какво ще правят в ЕКТ в сегашното състояние на отбора им при евентуална победа!?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.07.2020 г.
0
 
 
Много сложно сте го написали и мутрата от Овча купел няма да го разбере. Просто му при припомнете как купи онзи помияр преди 2 години, дето ни закла.
0
 
 
Слагайте Самуилов за съдия каза Венци.Човека толкова ви обича ,че е готов на всичко.
-1
 
 
Жълтата, циганска мъка няма край. Сега като им поискат 20 000 евра за съдията. цирка ще е пълен. Ама бате ние ботев, няма пари, бате. нас съдия не иска, ние майтап праим за съдия. жълта трагедия хахахаахаха
-2
 
 
Не знам защо се вълнуват селянките кой ще свири и изобщо някой брои ли ги за живи.
-1
 
 
Индианците сами си го забиват. Нашите съдии винаги ги подпират, дузпи, засади, сега с чуждия съдия ще им лъснат циганските задници.
+1
 
 
Точно така, много ясна позиция на нашето ръководство, адмирирам и подкрепям подобни прояви. Така трябва, абсолютно винаги трябва да си защитаваме клуба и неговите цели. Защото Венци мръсната свиня, пак ще си докара Ставров, Мавров, Железов и други такива помий и пак ще изгорим. Задължително чужд съдия, пък нека по-добрия се класира за Лига Европа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: