ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро за преговарялия с Аякс талант: Да избере дали ще става футболист или панаирджийска мечка
Автор: Стойчо Генов 17:18 / 25.01.2020Коментари (6)6123
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов направи доста любопитен коментар, след като неговият тим победи втородивизионния руски ФК Чайка с 3:0. Специалистът коментира контузията на Тодор Неделев, както и ситуацията с младока Никола Илиев, който пропусна първите няколко дни от лагера в Турция заради преговори с Аякс (Амстердам).

"Ситуацията с Тодор Неделев е неприятна. Сега не можем да направим обстойни прегледи. Това ще стане, като се приберем в Пловдив. Дано е малката беля", заяви Феро пред камерата на Спортал.

Ето какво още каза наставникът на "канарите":

Мачът не ми хареса като качество, условията бяха отвратителни. Получи се нервен двубой. Момчетата са още тежки след интензивната работа, която извършихме. С някои действия Андерсон показа, че има много талант. Но тепърва ще преценяме дали ще го привлечем.

Никола Илиев трябва да е тук с главата си, а не да мисли за трансфери. Ако мисли за такива неща, трудно ще се наложи в отбора. Аз съм против той да бъде трансфериран. Виждал съм много по-талантливи от Коко, но са успявали, защото са били лоялни. Сега се спекулира с неговите качества. Той не е спокоен със сигурност.

Ако питате мен, това трябва да се прекрати. Той трябва да избере дали иска да стане футболист или да бъде развеждан като панаирджийска мечка в опит да бъде трансфериран. Не съм разговарял с него, защото когато съм против нещо, няма какво да разговарям. Мътят му главата. Дано да разбере, че качествата му не са безспорни. Той има много да учи и да доказва във футбола.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аякс имат най-голямата школа в Европа 5-6000 деца и ще вземат някой си от Ботевъ:))
0
 
 
Точно така е- поиграй малко, затвърди се в собствения си отбор пък тогава търси предизвикателствата.Феро е опитен човк, знае ги нещата, пък и примери колкото щеш с превъзбудени младежи и особено техните родители- някой спомня ли си за Серафимчо от Ман Сити, сега и Крис от Порто, заличени таланти от самото начало! Така, че по полека и с повече труд и дисциплина! А Лакоста с главата проста да си праща малките локомотивчета в Куртово Конаре и Три водици, защото никога няма да намерят мяато в мъжкия отбир- там може само за ичове и негри!
-2
 
 
Ей го на, човека сам си при3нава че в неговият отбор всички са панаирджийски мечки. А който иска да става футболист, да отива в Аякс или 3а по-бли3о в Куртово Кънарие.
0
 
 
фЕРО Е ПРАВ! НЕКА ПЪРВО ДА ЗАИГРАЕ В "БОТЕВ"И СЛЕД ТОВА,АКО НЯКОЙ ГО ИСКА ДА ОТИВА.ТОЙ НЕ Е ИЗВИКАЛ ОЩЕ "ФИЗКУЛТУРА" А МИСЛИ ЗА ЧУЖБИНА.
0
 
 
Ами точно защото не иска да е панаирджийска мечка иска да се спаси от циганския катун, където освен мечка няма какво друго да стане! Аякс е най-великата, футболна школа в Европа! Храста се излага. Скоро ще бъде разкрит.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: