ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Акрапович посочи пред хърватски медии слабостите на Кристиан Димитров
Автор: Стойчо Генов 09:32 / 11.02.2020Коментари (2)5040
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе потърсен от хърватски медии да коментира качествата на Кристиан Димитров. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, централният защитник на Ботев (Пд) подписа договора с личните си условия, въпреки че все още трансферът не е потвърден официално от двата клуба.

"Димитров е страхотен играч, млад, силен, скача високо и играе добре с глава. Много добре сложен физически е за централен защитник. Вече има мачове и за националния отбор на България. Той обаче трябва да работи върху скоростта си. Единственото му слабо място може би е, когато остава "един на един" срещу нападател на голямо пространство. Кристиан отива в голям отбор. От него зависи до къде може да стигне и как ще се адаптира към новото предизвикателство", заявява Бруно Акрапович пред изданието slobodnadalmacija.hr.

"Димитров може да се развие много, да отиде и в още по-голям клуб. Особено ако българският национален отбор постигне някой голям успех в скоро време. В Ботев Пловдив Кристиан играеше в схема четирима защитници и бързо ще трябва да се научи да го прави в такава с трима. Разбирам, че в Хайдук в момента се практикува така схема на игра", допълни още наставникът на черно-белите.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Забравил е да каже,че често му правят крачоли:))
+1
 
 
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович похвали сигурното ново попълнение на Хайдук (Сплит) Кристиан Димитров. Специалистът беше потърсен от slobodnadalmacija.hr и каза, че е добре запознат с качествата на един от основните играчи на градския съперник на тима му – Ботев (Пловдив). „Той е млад, силен и особено добър във въздушните двубои. Вече изигра няколко мача и за националния отбор. Трябва да работи по бързината си и не трябва да остава сам на голямо пространство. Пристига в добър клуб и само от него ще зависи как ще се развие. Той е обещаващ играч и може да направи добър следващ трансфер, ако националният отбор на България се класира за голям турнир в следващите години. Знам, че Хайдук играе с трима в защита, докато в Ботев Димитров е играл с четирима и ще му трябва време. При трима бранители го виждам в центъра на отбраната. След седмица играем с Ботев, така че аз лично се радвам, че го взехме в Хайдук. ЦСКА и Левски също го искаха“, коментира Акрапович пред хърватската медия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: