ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Белия посочи причините за слабите резултати на Ботев
Автор: Стойчо Генов 11:22 / 13.11.2019Коментари (16)7371
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на Бо­тев (Пд) Николай Киров - Белия посочи какви според него са причините за лошите ре­зултати от началото на кампанията и изобщо за постоянното напрежение око­ло клуба.

"Сезонът започна с про­блеми между ръководство­то и футболистите. После имаше такива между феновете и играчите, всички помните какво стана след мача с Ботев Враца (0:3). В момента пък има напреже­ние между феновете и ръко­водството. Много е важно по най-бързия начин тези три основни фактора да за­почнат да работят в пълен синхрон. Само така Ботев ще върви и ще функционира по най-добрия начин", каза Киров пред Диема спорт. Специалистът призна, че е имал няколко оферти от други клубове, но така и не се е стигнало до договор.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момчета, едно нещо важно - табелата Пловдив.Аз съм фен на ЛОКО и много от вас знаят, че на времето се ходеше всяка събота на футболен мач.Едната на ЛОКО, следващата на БОТЕВ(ТРАКИЯ).Всички трябва да признаят, че и двата отбора са имали супер футболисти.Те не се интересуваха дали играят срещу ЦСКА,ЛЕВСКИ или друг отбор интересуваше ги само играта и табелата Пловдив.Дори ЛЕВСКИ и ЦСКА навремето дето обираха всички таланти не идваха в Пловдив на разходка.Ето това искам аз.Нашия град напълно заслужава два добри отбора в А група.
-3
 
 
Белия е с класа под Акрапович,но за България е силен. Изгонването му от ботевЪ е добра новина за Локомотив. Всяко зло за добро са казали хората... всяко зло за ботевЪ е добро за Локомотив!...
+3
 
 
Онова Сомалийско истерясало членестоного-буфер за скрап, не спираше да кълне по Белия, но откакто го изгонихте се е скатал през 9 села в 10-то и ближе рани в някоя психиатрия!
на 13.11.2019 г.
0
 
 
Нищо няма да видим - нито купи вече, нито стадион.. Изборите минаха, шефчето няма мангизи (достатъчно), футболистите ни изгониха бат Желко и минахме на Феро, който освен да бие с 1:0/2:1 и да пази аванс от 1 гол през живота си, надали е правил нещо друго.. Правят се протести (не, че някой ще ги чуе) и си кретаме в долната половина - тази година е абсолютна нула, единственото хубаво нещо ще бъде, да си намерим треньор.. Другото е ясно - бошлаф история :)
-2
 
 
Най-добрия ви треньор за всички времена го изгонихте и оплюхте като мръсно коте. За това никой не ви уважава, щото сте неблагодарници, и със селски манталитет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: