ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петрович: Ако Кристиан Димитров напусне, аз си тръгвам на следващия ден
Автор: Стойчо Генов 21:04 / 21.07.2019Коментари (10)7432
Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович направи доста интересно изказване, след като тимът му победи Дунав с 3:1. Черногорският специалист обяви, че ще си тръгне още на следващия ден, ако защитникът Кристиан Димитров напусне Ботев.

Ето какво каза Петрович след края на двубоя в Коматево:

Фантстично представяне за нас, играхме добър футбол. Имахме голямо желание. Много съм горд от отбора си. На терена не е само Тодор Неделев, а целият отбор.

Опитваме се да играем офанзивен футбол, но не винаги, защото не сме глупави. Срещу Лудогорец няма да го направим, защото ще се самоубием.

Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си тръгвам на следващия ден. Да отидеш от България в Румъния? Какво да прави там? Само ако клубът има нужда от парите, тогава бих разбрал, но тогава трябва да обяснят на феновете. Само ако има сума, за която си заслужава, ще го продадем".

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя е голям палячо.Нормално е това момче да заиграе навън.Румъния е доста над нас.
-1
 
 
Не се безпокой,няма кой да го вземе това дърво (крачолчето).Колкото чебурашка отиде в европейски клуб,толкова и тоя ще отиде.
+2
 
 
Браво на Желко, че е взискателен! Той се е ангажирал с нашия клуб с тези футболисти, взел е под внимание качествата на Неделев и Кристиан Димитров. Без тях класата на отбора няма ли да е различна, отколкото със тях? Евентуалната им продажба е откровена подмяна на условията! Само да успее да промени мисленето в клуба, никакви успехи да не постигне, пак ще имаме полза от Желко. Той поне като чужденец може да си позволи да не се прави на луд, че не разбира, че го лъжат, както се налагаше примерно на Белия. Продажбата на най-перспективните ни футболисти на каквато и да е цена, залъгвайки и футболисти, и публика, че това се прави в името на футболиста, за "да се развива", е чиста измама, обречена политика, не носеща развитие нито на клуба, нито на футболиста! Ръководството нека да отговори на въпроса, какво се цели с продажбата на Кристиан Димитров! 1. Получаването на пари, с които да се върже бюджета за издръжката на отбора? 2. За трансферни суми за футболисти на ключови позиции, с цел повишаване на класата на отбора? 3. За попълване на бюджета за построяването на стадиона? 4. Даване на шанс на футболиста, за повишаването на неговата класа и съответно благополучие? С отиването му в Румъния вариант 4 отпада. Вариант 3 е абсурден, цената за построявянето на стадиона е несравнимо по-висока. Вариант 2 за нас е нереалистичен. Не даваме пари за трансфери. Очевидната причина е вариант 1. Ако е така, това означава, че бюджетът ни не е осигурен. Това казано ли е на Желко или са говорени приказки за голям клуб, който строи стадион! Христолов беше селски тарикат, селските номера обаче продължават ли? Кайзер май намекна за такива работи, а поляците не лъжат! Ние европейски отбор ли ще бъдем, който ще се развива, или отборче на принципа ден да мине, друг да дойде? Всички продават футболисти. Най-качествените футболисти от Хърватска, Сърбия, Словения и другите юго републики също ги продават, ама в топ отборите от топ първенствата - Испания, Италия, Англия и Германия. Това обаче се случва чак след като достигнат необходимата класа, която отговаря на съответния отбор, така че футболистът да не бъде закотвен на пейката. Второразредните футболисти, чиято класа съответства на по-слабите отбори от същите страни, както и на тези от Франция, Холандия, Белгия, Португалия и подобни ги продават там и пак влизат хубави пари. Треторазредните, които не са полезни за отборите, ги продават или подаряват като ненужни, за да се освободят места за нови футболисти, така че да се повиши класата на отборите, в страни като Румъния. Защо ние приравняваме Крис с треторазредните футболисти? Желко това казва, той е само на 21 години, бързо развиващ се футболист, буквално с дни! Вижте му играта преди три години, преди две и миналата!
-2
 
 
Тоя ще излезе голям циркаджия.Ще търсите белия...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: