ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби своя мач на сезона! Лига Европа се превърна в мираж!
Автор: Стойчо Генов 22:19 / 19.07.2020Коментари (35)8514
© Антон Узунов
Ботев (Пловдив) не успя да се класира за турнира Лига Европа от новия сезон. Това стана факт след като в последния мач за сезона жълто-черните загубиха от Славия с 1:2 в решителен бараж, който се игра на стадиона в столичния квартал "Овча купел".

Янис Карабельов (41) и Ивайло Димитров - Косъма (84) бяха точни за славистите, а Андерсон Барбоса (87) вкара за гостите.

Още в 5-ата минута "канарите" създадоха голово положение, но атаката им бе спряна от съдийската бригада. Александър Тонев бе изведен сам срещу вратаря Стериакис и дори бе задържан за фланелката от защитник на Славия. Главният рефер Станислав Тодоров обаче се довери на помощника си и отсъди засада, каквато не съществуваше.

В 17-ата минута Александър Тонев пак бе изведен в чиста позиция, този път след груба грешка на Христо Попадийн. Последва шут с десния крак, но покрай гредата в аут.

Първият удар в очертанията на една от двете врати дойде в 41-ата минута и доведе до гол. Радослав Кирилов проби по левия франг и на два пъти преодоля елементарно Джонатан Перейра. Последва пас почти от аутлинията към Янис Карабельов, който от 5-6 метра засече с крак в мрежата за 1:0.

В 51-ата минута Ботев отправи първия си точен удар. Станислав Шопов овладя една топка по десния фланг и центрира в наказателното поле. Там Антонио Вутов засече с глава, но вратарят на Славия спаси.

Двадесет минути по-късно отново Антонио Вутов опита удар с глава, но топката мина високо над напречната греда.

Домакините от Славия удвоиха преднината си в 84-ата минута, когато Станислав Работов спъна пред наказателното поле Филип Кръстев. Ивайло Димитров - Косъма изпълни отсъдения фаул, като прати топката между зле построената стена и тя влезе в десния ъгъл на Янко Георгиев за 2:0.

Само 3 минути по-късно Александър Тонев центрира от лявото крило към малкия пеналт, къдзето бразилецът Андерсон засече с глава за 2:1.

В последната минута Джонатан Перейра изпусна нервите си и по наивен начин си изкара червен картон, оставяйки своя тим с човек по-малко.

Ботев игра в състав:

Янко Георгиев, Джонатан Перейра, Станислав Работов, Иван БандаловскиЛазар МаринРадослав Терзиев (87- Костадин Ничев), Фабио Бурбано (63- Андерсон Барбоса), Тодор Неделев, Станислав Шопов (74- Иван Василев), Александър ТоневАнтонио Вутов.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
18.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отборът на Пловдив е този, който не се римува с Локо.
-2
 
 
Срамът на Пловдив!!! Това си напишете на новия екип!
+1
 
 
Втория гол е на рендето Терзиев, а първия изцяло на Джонатан. Не може така с лекота да те пробиват на два пъти и то с лекота в пенала. Много слаб мач на Джонката. И на края тоя тъп картон, абе добре е, че свърши тоя сезон. Дано в краткото време, с което разполагаме да направим добра подготовка и да селектираме нужните хора, че иначе пак ще я караме на куц крак, като тоя сезон. Тея дърводелци, като Терзо, Ничев и Фичо вън на момента, тея не стават и за окръжните групи. Трябва ни още един централен защитник, опорен халф на всяка цена и централен нападател.
+1
 
 
Да, Феро не ми хареса при смените- извади най- активниия и борбен Бурбано, след това извади и Слави, който се стараеше и опитваше разнообразни неща. Обаче тъкмо се чудех защо не извади Сашо Тонев, то той подаде за гола!За съжаление днес се провали Джонката- много слаб мач гагниран с традиционните дърводелски прояви на Радо, с това момче като халф сме с човек по- малко! Трябва ни дефанзивен халф от вида Томаш Иршак, защото нито Радо става, нито Ничев, а и Балтанчето вече издиша и ще е добре да влиза на смяна!
+1
 
 
В този мач, Славия ни превъзхождаше само със съдия и ... треньор. Феро го осра този мач. С нареждане на състава и водене на мача. Онзи направи двойна смяна и шах и мат. Как не може да попаднем на треньор ... Не мога да разбера и също тези насрани мангали дето пишат тука, защо не си гледат там аралиците, ковида и босненския Мауриньо...
+1
 
 
Опс, Гордостта на ... Защо така изпуснахте едни от участие в евротурнирите:-((??
-1
 
 
Джонатан е единствения мъж в този жълт ку*варник.
+1
 
 
Феро, ако не си разбрал, папагалите не те оценят нито като стратег, нито като селска икона. Да не ти пука! Важото е да си тренер на Гордостта на КумативУ!
+1
 
 
Циганите пак налазили в теми за Ботев, много се интересуват
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: