ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия: Още след финала трябваше да има оставки в Ботев
Автор: Стойчо Генов 09:51 / 03.10.2019Коментари (2)6670
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист и спортен директор на Ботев (Пд) Александър Александров - Кривия направи подробен коментар за сегашната криза в "жълто-черния" клуб и сподели своите виждания за нея.

"Проблемът на Ботев не е от сега. Той е най-вече от загубения финал за Купата миналата година и от неубедителните игри преди това. Тогава спортно-техническото ръководство са очаквали Ботев да спечели, защото влязоха като фаворити в двубоя, но какво се оказа? Ботев не бе подготвен нито тактически, нито психически, а Локомотив бе подготвен точно в тези аспекти. Моментното състояние на Ботев е отражение на този мач", заяви Кривия в интервю за предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Тогава спортно-техническото ръководство трябваше да си подаде оставката и да остави на ръководството да прецени. В момента нещата не са добре, но треньорът пак не действа импулсивно, което е правилно. Но има едно нещо - собственикът взима решенията в клуба. Той дава парите - той преценява кой да бъде какъвто и да е в клуба. Феновете са за това да отиват на стадиона, да подкрепят отбора".

"Вътре, на терена, трябва да си като юмрук. Извън терена може и да не се понасяте, но като стъпите на терена, трябва да сте единни. Семейството се вижда на терена. Извън терена, ако искате не се и поздравявайте, но вътре е истината. Когато някой сгреши, другият да помогне. Единственото спасение за Ботев е да са единни", добави още Сашо Александров.

Той говори и за ситуацията с Тодор Неделев и заяви, че според него халфът заслужава да играе по-голям футбол.

"Много пъти съм си позволявал да казвам, че Тошко Неделев трябваше да играе по-голям футбол, а не да се задоволява с Ботев Пловдив. За мен той трябваше да успее в Германия. Ние успяхме, благодарение на Ферарио Спасов, на Станимир Стоилов, на контактите на Лъчо Танев и продадохме футболист от Ботев в Бундеслигата за доста голяма сума. За мен той трябваше да покаже малко повече характер и да се пребори. Той трябва да се промени. Има време да играе навън", завърши Кривия.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.10.2019 г.
0
 
 
Какво има да се коментира онзи мач ? Истината е една - Тиквата е наредил БОТЕВ да дадат купата на буферите ! Това е факт ! Затова целият отбор играха като гипсирани. Клубът е отровен от лоша атмосфера. А най-гнила е главата , секировския мутрьо.
0
 
 
Хахахаха седнал този умствен капацитет да прави анализи за футбол
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: