ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се представи пред феновете, завърши контролите без допуснат гол
Автор: Стойчо Генов 20:24 / 06.07.2019Коментари (0)6815
Ботев (Пловдив) представи отбора си за новия сезон в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на базата в Коматево преди контролата срещу втородивизионния Локомотив (София), която завърши 0:0. Освен състава си, "канарите" презентираха и новия екип.

На терена зрителите аплодираха 28 футболисти на Ботев заедно с треньорския щаб. Новите попълнения засега са петима - вратарите Янко Георгиев и Георги Аргилашки, холандците Родни Клустър и Филип ван Арнем, както и бразилецът Тейлон.

Спарингът с Локо (Сф) бе последен за "канарите" преди началото на сезона в Първа лига. Така възпитаниците на черногорския треньор Желко Петрович завършиха контролите без допуснат гол - почнаха с 3 победи с по 1:0 и след това на два пъти фиксираха нулеви равенства.

В 20-ата минута играч на гостите стреля към вратата на Ботев, но Георги Аргилашки спаси. В 31-ата минута Димитър Пиргов се пребори за топката и подаде към Антон Карачанаков, който шутира от средна дистанция, а стражът на столичани улови. 

Втората част бе по-интересна откъм положения и пред двете врати. В 52-ата минута Тодор Неделев отправи изненадващ удар, който принуди стража на гостите на два пъти да избива кълбото. 

В 57-ата минута "червено-черните" стигнаха до опасна ситуация, при която играч на Локомотив се озова на чиста позиция в наказателното поле, но вместо да шутира потърси подаване и положението бе пропиляно. В 63-ата минута Тейлон получи топката в малкото наказателно поле, но не успя да отправи удар.

В 67-ата минута жълто-черните стигнаха до най-добрата си ситуация за гол, след като Антон Карачанаков засече центриране отдясно, но ударът му от 15 метра се отби от напречната греда. Секунди по-късно наставникът на "канарчетата" Желко Петрович извърши единствените си две смени, като в игра се появиха юношите Станислав Шопов и Иво Казаков.

В 71-ата минута футболист на столичните "железничари" се откъсна по левия фланг и стреля от малък ъгъл, а Георги Аргилашки се намеси добре и изби с крак. Последната интересна ситуация бе в 81-ата минута, когато Еберт Кардосо центрира отляво, но Тейлон от точката на дузпата не успя да засече.

Слещу Локо (Сф) треньорът Желко Петрович пусна следния състав:

Георги Аргилашки, Родни Клустър (67 - Станислав Шопов), Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Филип ван Арнем, Лъчезар БалтановТодор НеделевФилип ФилиповАнтон Карачанаков (67 - Иво Казаков), Тейлон.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: