ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се представи пред феновете, завърши контролите без допуснат гол
Автор: Стойчо Генов 20:24 / 06.07.2019Коментари (0)6778
Ботев (Пловдив) представи отбора си за новия сезон в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на базата в Коматево преди контролата срещу втородивизионния Локомотив (София), която завърши 0:0. Освен състава си, "канарите" презентираха и новия екип.

На терена зрителите аплодираха 28 футболисти на Ботев заедно с треньорския щаб. Новите попълнения засега са петима - вратарите Янко Георгиев и Георги Аргилашки, холандците Родни Клустър и Филип ван Арнем, както и бразилецът Тейлон.

Спарингът с Локо (Сф) бе последен за "канарите" преди началото на сезона в Първа лига. Така възпитаниците на черногорския треньор Желко Петрович завършиха контролите без допуснат гол - почнаха с 3 победи с по 1:0 и след това на два пъти фиксираха нулеви равенства.

В 20-ата минута играч на гостите стреля към вратата на Ботев, но Георги Аргилашки спаси. В 31-ата минута Димитър Пиргов се пребори за топката и подаде към Антон Карачанаков, който шутира от средна дистанция, а стражът на столичани улови. 

Втората част бе по-интересна откъм положения и пред двете врати. В 52-ата минута Тодор Неделев отправи изненадващ удар, който принуди стража на гостите на два пъти да избива кълбото. 

В 57-ата минута "червено-черните" стигнаха до опасна ситуация, при която играч на Локомотив се озова на чиста позиция в наказателното поле, но вместо да шутира потърси подаване и положението бе пропиляно. В 63-ата минута Тейлон получи топката в малкото наказателно поле, но не успя да отправи удар.

В 67-ата минута жълто-черните стигнаха до най-добрата си ситуация за гол, след като Антон Карачанаков засече центриране отдясно, но ударът му от 15 метра се отби от напречната греда. Секунди по-късно наставникът на "канарчетата" Желко Петрович извърши единствените си две смени, като в игра се появиха юношите Станислав Шопов и Иво Казаков.

В 71-ата минута футболист на столичните "железничари" се откъсна по левия фланг и стреля от малък ъгъл, а Георги Аргилашки се намеси добре и изби с крак. Последната интересна ситуация бе в 81-ата минута, когато Еберт Кардосо центрира отляво, но Тейлон от точката на дузпата не успя да засече.

Слещу Локо (Сф) треньорът Желко Петрович пусна следния състав:

Георги Аргилашки, Родни Клустър (67 - Станислав Шопов), Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Филип ван Арнем, Лъчезар БалтановТодор НеделевФилип ФилиповАнтон Карачанаков (67 - Иво Казаков), Тейлон.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: