ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият треньор на Ботев: Най-много приличам на Дик Адвокаат
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 12.06.2019Коментари (6)6190
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Петрович демонстрира отлично настроение и високо самочувствие на пресконференцията днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво сподели той:

"Толкова бях щастлив, подписвайки с Ботев, все едно съм подписал договор за 10 милиона. Това казах на жена ми, когато ме попита как се чувствам. Не идвам тук за пари, а да покажа какво мога. Ръководството не ми е поставяло конкретна цел като титла или купа. Ако го бяха сторили, нямаше да дойда тук.

Целта е да играем добър футбол и да завършим на 4, 5 или 6 място в крайното класиране. С нас вече тренират двама холандци, очаквам още един футболист. Желанието ми е да запазим състава от предходния сезон. Аз съм човек от Балканите, но се считам за холандски треньор. От тези треньори, с които съм работил досега, най-много приличам на Дик Адвокаат".

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Желко Петрович!

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Много съм доволен от привличането на Желко. И аз го приемам за западен треньор, както и той се възприема като холандски. Но той има опит и от други топ шампионати. Радвам се, че от ръководството са му дали картбланш да развие отбора, а не се очакват конкретни резултати. Белия каза, че поражението на финала може да помогне на Ботев да мине на друго ниво. Като че ли точно това се случва, въпреки че Ники Киров със сигурност не е предвиждал тези събития. Ние не можем да очакваме големи резултати на този етап. Дори и да постигнем частичен успех, примерно трето място, той няма да е закономерен, а по-скоро случаен, така че няма да е много полезен. Илиян Илиев го каза, нашият бюджет е два пъти по-малък от този на Берое. Не е случаен фактът, че Берое е по-балансиран отбор от нашия. Същото мога да кажа и за Черно море от предния сезон. Работата при поставени конкретни цели е различна от тази при средносрочна визия за развитието на отбора. Трябва да изградим балансиран отбор със силна игра в дефанзивен план. Това е базата за развитието на отбора. Това ако го постигне Желко, ще е по-ценно от третото място. От там нататък може да се надгражда с по-класни, съответно по-скъпоплатени футболисти. Но дотогава, балансиран отбор, стадион, по-висок бюджет, пътят е дълъг. Още Цветан Василев предвиди, че развитието на Ботев ще е постепенно и няма да е като това на Лудогорец.
-3
 
 
Цирка продължава, тия папагали как така дебил до дебил са се събрали?
на 12.06.2019 г.
-3
 
 
Саде ботив братя канари. Голяма грежка направи бат Самуил като изгония Белия. Сега с този аноним ще гоним михаля. То убоу гледаме от буфирите, ава техния Бруно къде къде е по добър профисионалист от нашия Желко. Цял живот ще помним как тия буфири ни разнищиха на финалу. Саде ботев саде бат Ачу. Ай ай канарииие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: