ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев прекъсна 600-минутната голова суша, но мъката продължава
Автор: Стойчо Генов 17:52 / 30.10.2019Коментари (17)10658
Ботев (Пд) не успя да победи Арда и завърши 1:1 в мач от 14-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Фернандо Виана (63) вкара за домакините, а Иван Коконов бе точен за новака в елита.

По този начин жълто-черните най-после прекъснаха неприятната серия от 5 поредни шампионатни загуби, без да могат да отбележат гол. Попадението на Фернандо Виана дойде след точно 595 минути "голова суша".

С ремито Ботев има вече актив от 10 точки, но отново е на предпоследното място във временното класиране. Тимът обаче продължава да чака първа победа от 24 август, когато надделя над Витоша Бистрица с 2:1.

Първата по-опасна акция беше за Ботев. Тодор Неделев центрира към наказателното поле, където Димитър Пиргов засече с глава, но твърде неточно в аут. В 15-ата минута Фернандо Виана получи хубаво подаване от Станислав Шопов, напредна в пеналта и шутира с левия крак, но право в ръцете на вратаря Иван Караджов.

Гостите от Арда имаха сериозно преимущество в притежанието на топката, но въпреки това Ботев първи отбелаза гол. Това стана в 63-ата минута, когато Марко Перван изведе по десния фланг Филип Филипов. Той центрира към точката за изпълнение на дузпа, където Фернандо Виана засече с глава и след рикошет в гредата топката влезе в мрежата за 1:0.

Само две минути по-късно обаче тимът от Кърджали се върна в мача с изравнително попадение. След разбъркване в наказателното поле на "канарите" Матеус Леони подаде към Иван Коконов, който от 2-3 метра безпроблемно вкара за 1:1.

Две минути преди края записалия официален дебют за Ботев Атанас Стоименов центрира отдясно към пеналта, където Фернандо Виана се извиси и засече с глава, но Иван Караджов изби.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип ФилиповКристиан ДимитровДимитър ПирговЛазар МаринЛъчезар Балтанов, Марко Перван (82- Атанас Стоименов), Димитър Тонев (62- Джонатан Перейра), Тодор Неделев, Станислав Шопов (76- Радослав Терзиев), Фернандо Виана.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добро утро,има една поговорка "имената на глупците висят по стените"...същата е изключително актуална за редовните "потребители"на спортните форуми.Апропо,поне в този на "Пловдив"24 тези тъпунгери не могат да "пишат"под десетки измислени "имена".Приятен ден!
-3
 
 
Честит гол, на всички привърженици на жълтия цвят! Дано вкарате още един до Коледа. Така Коледата ще стане светла и благодатна.
-4
 
 
Само Стоян канара е доволен от снощното порно и вече пее гордо локомотивски песни барнал се е в Локо екипче и вее черно -бели знамена в цяла Стряма.
-4
 
 
Най доволен от снощното порно е Стоян канара.....вече вее гордо черно-бели знамена и пее мощно локомотивски песни.....а само как се е барнал в Локо екипче всички в Стряма му завиждат.
-2
 
 
Тоя е по зле от предния.Играели добре но топката не влизала и играли срещу един силен противник.Феро май друг мач е гледал.Важна е точката.
на 30.10.2019 г.
+2
 
 
Не беше зле. Пътя е верен и тези момчета трябва да продължат да се налагат в състава. Зимата десетина човека спокойно могат да бъдат освободени и на тяхно место могат да се привлекат 10 безплатни и дори да са баберици разлика на доло няма да има. Тонев,Зехиров,Вутов,Арнем,Клустър,Терзиев и прочие могат да бъдат заменени с кой и да е младок и поне може да се надяваме,че от него може да стане нещо. Добро впечатление направиха последните минути когато загубихме много точки а днес търсихме такива и то със стръв.
-1
 
 
Егати тия са пътници жълти смешници срам за Пловдив били гранд.Селски тояги.
-4
 
 
СРАМ ! СРАМ ! СРАМ ! Докато не махнете лика на Чико от фланелките победа няма да видите !!!
-2
 
 
Поклон пред легендите! Те взеха точка на Арда... Янко Георгиев, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Марко Перван (82- Атанас Стоименов), Димитър Тонев (62- Джонатан Перейра), Тодор Неделев, Станислав Шопов (76- Радослав Терзиев), Фернандо Виана.
-1
 
 
Ферарио вън некадърник. Крана не мърда, 5 мача без гол всички вън
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: