ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Историческо! Очакват Боби Михайлов на мач на Ботев, специални мерки за "бултрасите"
Автор: Стойчо Генов 10:28 / 11.07.2019Коментари (2)8664
© БФС
Президентът на БФС Борислав Михайлов е очакван на двубоя Арда - Ботев Пловдив в Кърджали на старта на новия шампионат. Сините са отправили официална покана към шефа на родния футбол да присъства на срещата в събота от 18:30 часа.

Мачът ще е исторически, защото ще е първи домакински за Арда в елита. Заради това от БФС направиха компромис и разрешиха двубоят да се играе в Кърджали, въпреки че стадионът няма осветление и не покрива всички лицензионни изисквания. По принцип срещата трябваше да е на стадион "Локомотив" в Пловдив, но и заради мерки за сигурност бе преместена.

Ако Михайлов се появи, това също ще е историческо събитие. За последно президентът на БФС бе на мач от родния шампионат на 25 септември 2011 година. Тогава той уважи поканата на Лудогорец и изгледа двубоя с Левски от ложата на ремонтирания стадион в Разград, пише "Тема спорт". "Орлите" биха с 2:1. Това бе реално първи мач на Лудогорец в Разград, след като до този момент домакинстваше в Каварна. Оттогава Боби присъства само на домакинствата на националния отбор на "Васил Левски" и на някои мачове на български отбори в евротурнирите.

Домакините от Арда пък предприемат сериозни мерки за сигурност за срещата с Ботев (Пловдив). Две охранителни фирми, полиция и жандармерия ще бдят за сигурността преди, по време и след мача. Бе проведена и работна среща между представители на местната власт, футболния клуб и органите на реда.

Автомобилите с пловдивска регистрация ще бъдат отклонявани още на КПП "Чилик". Полицейски автомобили ще ескортират гостите до парк "Простор", където също ще има служители на реда, пише 24rodopi.com. Там феновете на Ботев ще изчакат до началото на срещата. Кърджалийци в този район няма да бъдат допускани. Булевард "Беломорски" ще бъде затворен и в двете посоки, а феновете на домакините ще трябва да се придвижват от страната на съда и улица "Стадионска".

Ръководството на Арда прави всичко възможно да предотврати евентуални ексцесии. В тази връзка сектор Г ще бъде подсилен допълнително. В буферните зони между клетката за гости също ще има позиционирани полицаи. На двубоя се очакват над 10 000 зрители.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само да си допие и идва! Аплодисменти за перучката!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.07.2019 г.
+1
 
 
за какво да са появява , той тогава вече е талпа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: