ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Георги Самуилов уволни треньора на Ботев
Автор: Стойчо Генов 16:27 / 29.05.2019Коментари (49)21854
© Plovdiv24.bg
Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов взе важни решения, касаещи бъдещето на отбора. Това стана след продължителна среща днес в базата в Коматево с ръководните кадри на "жълто-черните".

Треньорът Николай Киров няма да води повече отбора на Ботев, обяви самият Самуилов. Уволнени са и помощниците му.

Бизнесменът имаше разговори със своя съветник по спортно-техническите въпроси Еролин Кючуков, изпълнителния директор Иван Йотков, а след това последователно и със старши треньора Николай Киров, помощника му Иван Кочев, спортния директор Адалберт Зафиров и тийммениджъра Асен Караславов.

"Не заслужавахме тая загуба във финала! Много спекулации имаше по тая тема, с кой ли не разговарях! Да им е честито на Локомотив Пловдив. Но ние сме мъже и трябва да приемем тази загуба. До една седмица ще обявим новия треньор. Подготовката започва на 13-и, така че до 10-и ще го обявим", каза Георги Самуилов.

"Не е имало скандал между нас. Благодарих им за това, което са направили за Ботев, но аз имам правото да взема това решение, след като няма резултат. Работа, която накрая е катастрофална. 6 загуби поред, тотална загуба за Купата на България, където бяхме суперподготвени. Аз като собственик какво да направя? Естествено, че ще направя промяна! Адалберт Зафиров остава спортен директор", допълни още клубният бос.

Самуилов засегна и темата за евентуалните трансфери на Тодор Неделев и Кристиан Димитров, като призна, че е имало обиди към тях в социалните мрежи.

"Коректно ли е да обиждаме футболисти, които са емблема на Ботев? Тодор Неделев примерно! Разбира се, че има интерес към него. Но още не съм взел решение. Както и за Кристиан Димитров. Това са чудесни играчи, защо да се разделяме на всяка цена с тях?", каза собственикът на "канарите".

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 29.05.2019 г.
-5
 
 
Онзи ден Дерменджиев си джъткаше доволен с хлапето на Гребната. Дали няма да го виждаме и в Коматево?
-1
 
 
КО СТАУА КЪНАРЙЕЕ КЪТУНЪТ СА РАСПАДА ПАК НА СЕЛУ И БЕЛИЯ И ЧЕРНИЯ ВСЕ ТАЯ, ДЕБИЛИ ПЕТИЧКАТА Е В ИСТОРИЯТА, А НА ВАС ВИ Е ФОСТАТА
на 29.05.2019 г.
+3
 
 
Пълен погром над БОТЕВИЗМА !!! Имаме си Нов Селски - Селският Самуилов ! МУТРЕНСКИ НАЗНАЧЕНЕЦ . Не знае дори името на тези които гони...
-3
 
 
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО,ШЕФ!БЯЛАТА СЛУЗ Я ГОНИ ДИСЦИПЛИНАРНО,ЗА РАЗХОДВАНЕ НА СРЕДСТВА И НАДВЗЕТИ ЗАПЛАТИ!ОЯДЕ СЕ НА ЯСЛАТА.....
-3
 
 
Страхотна новина! Белия беше човека, на който се дължеше всичко хубаво, което се случи при жълтурите! А то не беше никак малко! Я си спомнете всички преди него...? Много, много добра новина!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Много правилен ход на президента.Нужна е промяна и от тук трябваше да се започне.Чисто психологически играчите трябва да избистрят главите си.Затова е необходим авторитетен треньор- мотиватор.Киров е много далеч от тези качества.
-1
 
 
Не разбрах питането на журналиста за участие на наши играчи в скандала с Черно море. Някой знае ли какво се имаше в предвид?
+3
 
 
Всичко е правилно! Фактите са си факти. Почти всеки наемен работник е бил уволняван или си е тръгвал. Няма вечни хора. Щом е уволнен, значи има защо. Просто се изчерпа и беше много предсказуем. Нека му благодарим. Допринесе и за много хубави моменти. Важното е, че Самуилов най - накрая взе клуба насериозно. Като видя каква армия стои зад този клуб, почна да схваща за какво става дума. Това е ресурс във всяко едно отношение. Това прави разликата с малцинството от града.
0
 
 
Абсолютна грешка на собственика,Киров градеше отбор и от малкото което има,а сега да не се окаже че песента е фалшива.....нали Самуилов поръчва музиката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: