ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кайзер заля Ботев със студен душ
Автор: Стойчо Генов 09:15 / 15.04.2019Коментари (6)8557
© Plovdiv24.bg
Даниел Кайзер заля Ботев (Пд) с нов студен душ. Бъдещето му в Коматево става се по-мъгливо. Вратарят води неуспешни преговори с ръководството на жълто-черните за удължаването на договора, който изтича след два месеца.

Полякът обаче вече е влязъл в преговори и с Левски. Кайзер рязко рязко се е отдръпнал от разговори с настоящите си шефове, като сам е признал пред тях, че има други предложения от България.

Както Plovdiv24.bg нееднократно писа, проблемът дойде от факта, че управата на Ботев не желае да плати комисионна сума на мениджърската агенция на Кайзер.

Това пък е било добре дошло за ръководството на Левски. "Сините" имат нужда от качествен вратар, а освен това сегашният титуляр Николай Михайлов може да се върне обратно в Турция, откъдето има примамлива оферта.

Първоначално от Левски се бяха насочили към друг вратар от Пловдив - Мартин Луков, твърди "Меридиан мач". От Локомотив обаче им поискаха 300 000 лева за него и това доведе до интереса към Даниел Кайзер.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Атаките от Ловишкият цска не закъсняха. Три дни преди важният мач за всички Пловдивчани пускат тази партенка. Надявам се никой да не и обърне внимание.
0
 
 
Миналата седмица лично Даниел Кайзер съобщи, че няма нищо вярно от това по медиите. Каза, че желанието му е да продължи в Ботев и това е много близо да стане. Днес ММ излиза по запознат от самия него.
-2
 
 
Жалко, много жалко! След, като стана ясно, че в клуба имаме един алчен червенобузест крадец, който се интересува само от комисионните от трансфери и уреждане на мачове, сега стана ясно, и че имаме и собственик и ръководство на които въобще не им пука за клуба и с лека ръка продават на безценица. В подкрепа на това твърдение е факта, че декември месец, вече е договорен Кр. Димитров за смешната сума от 200 000 лв. с ЦСКА-Литекс, а в момента има официално запитване от Кьолн за този футболист,като офертата е в пъти по-висока!!! В същото време по всякакъв начин се опитват да продадат Т.Неделев, на който и да е, за колкото дадат, само и само да вземем някой лев от него, без да си дават сметка, че в момента това е най-добрият футболист в България и цената му е най-малко 4-5 мил.лв.(за справка вижте цената на дюстабанлията Десподов). Кайзер също е най-добрия вратар в момента и заради глупостите (или интересите) на някой ще изпуснем без пари. По-запознати с нещата в клуба могат да потвърдят, че по-подобен начин изпуснахме възможността да си върнем В.Генев. Всичко това показва, че нашият клуб не се стреми към развитие и преследване на някакви цели, а се гледа, да се изкарат някакви бързи пари от тук от там за да може да се закърпи положението, така че свидливия католик от Раковски да дава,колкото се може по-малко пари за издръжка. Този начин на управление е тотално грешен и показва само едно-БЕЗХАБЕРИЕТО на назначеният ни собственик и желанието му ако може да се отърве от този ангажимент час по-скоро. От този човек ние чакаме да ни построи стадион??? :( Какво ли ще стане, ако Б.Борисов пак падне от власт(веднъж вече видяхме)???Мисля, че вече е време, ако искаме стадион да си го поискаме и то много сериозно, както ние си знаем. ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЩНО...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: