ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всички в Ботев чакат днес тежката дума на Самуилов! Ще има ли треньорска смяна?
Автор: Стойчо Генов 10:02 / 29.05.2019Коментари (21)9307
© Plovdiv24.bg
Днес (29 май 2019 година) е много важен ден за бъдещето на ПФК Ботев. С огромен интерес се очаква тежката дума на собственика на клуба Георги Самуилов. Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че бизнесменът излезе преди 2 седмици с официално съобщение, в което каза, че е негово задължение да открие причината, за да се стигне до разочарованието във Финала на финалите срещу Локомотив за Купата на България, както и за цялостното представяне на отбора през сезона.

Самуилов насоза именно датата 29 май, в която ще оповести своите решения.

Най-често задаваният въпрос сред феновете на Ботев е дали треньорът Николай Киров ще запази поста си, или ще бъде уволнен. Специалистът има договор с жълто-черните за още една година.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Приятел ти слънчаса ли или друсаш нещо ново, че даваш Любо Пенев за пример. Видяхме го какво направи при припознавачите. Само устата му голяма, а не става и за чеп за зеле. Белия само затова че загуби финала, трябва ли да зачертаем всичко което постигна и то с баберици дето му докараха.
-2
 
 
футболистите го гонят с тия плачевни резултати... нямало да бият говеда и кадъни а от 11 мача само свинете легнаха за 2:0 ... 4 хикса и оставка-ама от голяма заплата кой бяга... на Ботев нов отракан и успешен треньор,да може като голям и за съдиите да говори-дар слово да има е пример Любо Пенев...Митко Джоров-успехи само с юноши но колко пъти...
0
 
 
Треньорът е най-малкият проблем. С този бюджет и без стадион максимумът е 5-6 място и някое избухване за купата от време на време. Не знам защо си мечтаете за повече?? Берое, Черно море, Етър, Славия, буферите са от нашата черга и е нормално веднъж да ги бием, веднъж да паднем. С първите 3 отбора не може да се мерим, с последните 4-5 също.
-3
 
 
Кай за Фондъ на фондувити,Купътъ на купити я изпуснъйми!
0
 
 
Най-лесното решение е да се смени треньора. Сега обаче то няма да е толкова популярно, малка част от феновете искат тази смяна. Вили Вуцов беше сменен точно поради тази причина, за да се отпуши напрежението. Споделям мнението, че няма треньор, при който редовно да бием било Локо, било Берое, било който и да е друг. От друга страна, не вярвам на слуховете за Георги Дерменджиев. Ние нямаме бюджет за треньор от подобен ранг, а освен това не вярвам и той да поеме риск с нашия отбор и публика. Но вероятно за стадиона няма да има новина. Ако няма новина и за селекцията, с цел балансиране на някои постове и повишаване класата на отбора, то май единственото действие, което може да предприеме собственика, е смяната на треньора, но с някой от школата! Все пак, дано да не съм прав!
-2
 
 
Ашколсун ва Артлик:) за тея диваци, само огън, е..н и сеч дет се вика, но Белият Вожд го не пипай!
на 29.05.2019 г.
-3
 
 
Саде мой ботев. Докога жа го търпим тоя мошенник. Колко ни лъже за стадиона. То не бяха дати не беше чудо. Лъжа след лъжа. Да се маха веднага. И тия Локото къв бахур ни вкараха, ощи ма боли дирника. Саде ботев, саде Ачо ай ай канариие
0
 
 
Треньорската смяна в Ботев е наложителна!Няма ли успехи/а такива няма вече два сезона/промяната е задължителна!Иначе защо не си държахме Вили Вуцов?И при него и при Белия падаме от Локото!Даже Вили поне Берое и морето биеше редовно!
Сподели какво ново....
на 29.05.2019 г.
0
 
 
Кой е повдигал въпроса за треньорска смяна в "Ботев"? Не споделям подобна позиция. Актуални са други въпроси:Решаване на налагащото се кадрово подобрение на състава и , най-важно, какво ще се предприеме със стадиона? Хайде де, писна ни от чакане, а не знам ще дочакаме ли???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: