ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Червени абонати! Ботев отново се превърна в кошмар за ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 21:52 / 29.04.2019Коментари (11)13315
Ботев (Пд) победи ЦСКА-София с 2:0 в мач от 31-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Феребори Доре (83) и Тодор Неделев (90+3) вкараха за жълто-черните. По този начин "канарите" имат вече актив от 50 точки, с което се върнаха на 4-то място във временното класиране.

ЦСКА пък като че ли загуби и последния шанс да доближи Лудогорец на 2 точки разлика и да се бори за титлата.

Преди началото на срещата футболистите на Ботев разпънаха плакат с надпис "Чико, всички сме с теб" в подкрепа на най-голямата клубна легенда Динко Дерменджиев, който е в тежко състояние в пловдивска болница.

Двубоят бе сравнително равностоен и чистите голови ситуации бяха рядкост. В 24-ата минута Али Соу бе изпуснат в наказателното поле на Ботев, където Димитър Пиргов го избута в гърба. Реферът Ивайло Стоянов обаче не посмя да отсъди дузпа.

В 37-ата минута бе първата добра възможност за жълто-черните. След центриране от корнер Димитър Пиргов се извиси и засече с глава, а топката облиза страничната греда и излезе в аут.

В средата на второто полувреме Тодор Неделев пусна дълъг пас наляво към Кристиан Добрев. Младокът финитира защитник в червено, но бе бе препънат в наказателното поле и до удар не се стигна.

Така се стигна до 83-ата минута, когато Ботев откри резултата при първия си точен удар към вратата на ЦСКА. Тодор Неделев изведе с перфектен пас Феребори Доре в наказателното поле. Нападателят финтира защитник на гостите и след това с мощен удар шутира покрай вратаря за 1:0.

В добавеното време Тодор Неделев вкара за 2:0. Халфът получи дълъг пас в пеналта, стреля покрай Томаш и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Данте Стипица.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Лазар МаринРадослав ТерзиевДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Еберт Кардосо, Тодор НеделевЛъчезар БалтановВасил ШоповФеребори Доре (89- Радослав Апостолов), Александър Тонев (46- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Преднитените 11-12 години защо нямате нито една победа над Литекс?
-2
 
 
Хубава победа след хубава игра! Защо обаче тая игра никога не я виждаме срещу Лудогорец??? А Черно-море си ги бията като тъпани, редовно!!!
+4
 
 
Търкалят я топката момчетата ни! Голямо Браво!!!
+5
 
 
На тея в 3 мача им вкарахме повече голове, отколкото са получили в последните 15. Пенев вече като чуе Ботев и получава тахикардия.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 29.04.2019 г.
+1
 
 
вай вай , тея жалтури ше ни разцепат на финала
+3
 
 
Абонамента върви с пълна сила!Стойчо Стоилков и чичовото пак ли ще реват за дузпички ? :)
+3
 
 
Честита поредна победа,канари!Всички добре,само един въпрос имам!При прекрасната игра в полуфинала на Ничев,кое наложи титуляр да е пълния неадекватник Радито Терзиев?????Това момче няма едно правилно отиграваме,всички инфарктни ситуации идват от негови грешки!!!!!В първия мач за купата ни вкараха от негов фаул,сега заради него щяха да ни изрввнят в 90-тата!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: