ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спекулациите не спират! Кой ще купи двете звезди на Ботев?
Автор: Стойчо Генов 11:41 / 01.05.2019Коментари (7)6374
© Plovdiv24.bg
С пълна сила продължават спекулациите кой и срещу каква сума ще закупи двете големи звезди на Ботев (Пд) през настоящия сезон. Естествено става дума за халфа Тодор Неделев (26 г.) и централния защитник Кристиан Димитров (22 г.).

Навсякъде се твърди, че двамата със сигурност ще бъдат трансферирани през лятото, тъй като интересът към тях е голям - както от България, така и от чужбина.

В медийното пространство от доста време се говори, че с най-големи шансове от българските клубове е ЦСКА-София. Тодор Неделев обаче на няколко пъти заяви, че у нас ще играе единствено с жълто-черния екип и ако направи трансфер, той ще е в чужбина.

Случайно или не, най-сериозните апетити за Неделев и Димитров идват от Турция, като споменаваните досега отбори са Фенербахче и Коняспор.

Факт е, че каквото и да се случва, тези трансфери трябва да бъдат одобрени от ръководството на Ботев, тъй като въпросните футболисти имат действащи договори с клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако Ботев спечели купата и играе в Евротурнирите е по добре да е с тях.При добри игри ще ги забележат още.Един добър футболист ако се развива само си вдига цената. В никакъв случай в България!Дори Лайногорец затриват таланти и гледат само препродажба на маймуни...
+1
 
 
Няма смисъл да ходят в чужбина. Вижте ЛЕГЕНДАТА НА БОТЕВ - ЧИКО, само в един отбор и е № 1. Поколения наред го помнят и уважават, признателни са стари и млади, обичат го и сега вече, когато го няма, скърбят за него. Какво по-голямо признание за един футболист от това - любовта на хората, това е признателност и отдаденост на отбора, който обичаш и те е създал. Това се отнася и за двете момчета, за които толкова много се изписа. Те си знаят, но тук и само в "Ботев Пловдив" може да са БОГОВЕ. Не всичко е пари на този свят. Нека и ръководството да си помисли. Защото треньорът ги прави играчи и след това ......
0
 
 
Самуилов, започваш вече да ни лазиш по нервите, безхабернико. Не стига, че ти дадоха каквото поиска, че и отгоре даже, ами и не строиш стадиона и даже и обезкървяваш отбора ни всеки полусезон и трябва на ново да градим отбор вместо само да надграждаме. Всяко нещо си има граници. Или започвай да строиш и тогава, може би, някак си ще преглътнем раздялата с най-добрите футболисти в името на строителството на стадиона. Или задръж продажбата малко за да направим няколко силни мача в Европа, ако вземем купата де, и тогава с натрупаните пари ще можеш да си върнеш част от инвестициите за стадиона, но не забравяй, че си искаме стадиона и ти затова си пратен тук или....ще съжаляваш горчиво, че не изпълняваш социалните си ангажименти.
+2
 
 
Защо да продаваме звездите си в България, няма логика ,ако играем в Европа догодина, с Ботев ще постигнат по добри резултати от колкото с евроидиотските отбори от София
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: