ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев помечта до 2:0 срещу Лудогорец, но допусна нелеп обрат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 23.09.2018Коментари (13)12726
Серкан Юсеин откри резултата за Ботев
Ботев (Пд) поведе на Лудогорец с 2:0, но изпусна победата и загуби с 2:3 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Серкан Юсеин (8) и Тодор Неделев (14) се разписаха за домакините, а Козмин Моци (58-дузпа), Мей Махлангу (63) и Марселиньо (89) бяха точни за гостите.

По този начин "канарите" прекъснаха серията си от два поредни мача без отбелязан гол, но останаха с актив от 11 точки.

Ботев шокира съперника си с два бързи гола още до 14-ата минута. В 8-ата минута Серкан Юсеин откри резултата след индивидуален рейд. Халфът напредна отляво, излъга Антон Недялков, а след това Козмин Моци се подхлъзна. Последва удар с десния крак, който не остави шансове на вратаря Ренан - 1:0.

Малко след това жълто-черните получиха фаул след грубо влизане на Светослав Дяков. Отбраната на Лудогорец очакваше центриране, но Тодор Неделев опита директен изстрел, който свари неподготвен бразилския страж на гостите за 2:0.

Четвърт час по-късно пловдивчани имаха претенции за втори жълт картон на Кешеру, но съдията Ивайло Стоянов не посмя да го изгони.

В 57-ата минута Лудогорец се върна в мача. Сисиньо навлезе в пеналта, където бе съборен от Густаво Афонсо и реферът отсъди дузпа. Козмин Моци бе точен от бялата точка за 2:1.

Пет минути след това Лудогорец стигна до равенство. Влезлият на смяна Джоди Лукоки проби по дясното крило и центрира към другата резерва Мей Махлангу, който засече с глава за 2:2.

В 71-ата минута "канарите" пропуснаха идеален шанс за трети гол. Тодор Неделев проби отдясно в наказателното поле и шутира силно, но в последния момент Антон Недялков протегна крак, колкото да отклони топката в корнер.

Така се стигна до 89-ата минута на мача, когато Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. Марселиньо бе оставен свободен в малкия пеналт с гръб към голлинията и с пета прати топката в мрежата. Домакините претендираха за засада, но Йордан Минев я покриваше.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин НичевЙордан МиневРадослав Терзиев, Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Антонио Вутов (75- Лъчезар Балтанов), Густаво Афонсо (66- Стивън Петков), Диого Кампос (82- Васил Шопов).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.09.2018 г.
0
 
 
братя кънари що тъй па полегнайми да нащи по-големи турски братя. Ни мой така брадя.станайми за срам и резил а наш ачо си построи нова къщя с тез обръщалки на негу
+5
 
 
Трета обръщалка за два сезона, случаеност, не мисля.....
0
 
 
Ей, мангали пробити, бързо забравихте как от 2:0 на полувремето паднахте с 2:5 насред джамията ви. Бързо забравихте ерата Тото Динев, бързо забравихте как ви арестуваха основните играчи за черно тото. Този мач вас грам не ви касае, мърши, щото дори и да е нареден вие най-малко имате право да говорите даже. Всеки знае кой е най-тотаджийския цигански отбор!
0
 
 
Вероятно доста хора знаят какво е да се затвори мача.Когато поведеш срещу по-класен отбор с 2-0 можеш да затвориш мача като наситиш своето поле с халфове и защитници.Или казано по-простичко-да пазиш резултата.Е, ако искаш да победиш разбира се...
-2
 
 
Тоя цирк ще го гледате още доста години папагали.Затова ще си останете к... на Пловдив
+1
 
 
Това хард-порно го коментирахме с мой приятел днес сутринта.....веднага бялата гивендия ВЪН от Ботев!Тоя е треньор на Ботев все още благодарение на старанието на Киро Гела.....а нещастните "Фиенуви"си мислят,че е голям специалист,взел Купа и Суперкупа!Вън веднага или ще изпаднем!
+4
 
 
Странно защо хората ходят на стадионите да гледат такова порно? Обръщалка, отново даден мач на Лудогорец.А това,че мача е даден- се знаеше отдавна.И другия сезон пак Рудогорец ще спечели в Пловдив и така..И това е едно долнопробно порно,което кой знае защо се подкрепя от хората,защото са решили да си купуват билети за такава долнопробна продукция..
-4
 
 
Е, няма такива к...и като жълтите! Няма по-срамно нещо от това да си привърженик на този продажен клуб! Тези вмирисани купи ще ги плащате дълго селяни! Харесва ли ви?
-2
 
 
От Локо съм и поздравявам съгражданите за борбата! Странно съдийство ????ще е добре да се проверят телефоните на съдиите. Защо бе спестен 2ри жълт картон на Кешару? До измислената дузпа не виждах как тези щяха да се върнат в играта.
+4
 
 
Затова 2 г. не съм стъпвал в Базата. Станахме к**ви на Лудогорец, турско робство. Ся ще се пише за дузпи,засади, треньорът ще е виновен на трети, а истината е, че сме сателит на Лудогорец и обслужваме интересите на братя Домусчиеви. Хвърляме се яко на ЦСКА-София и Левски, а срещу зелените, всеки мач някакво порно. Гледайте как се оставя Марселино сам при корнера в 90 мин. да вкарва с петичка. Преди 2 години един човек близък до Ачо Палийски ми каза,че не Чандъров,а Домусчиев е дал 700 000 лв за осветлението на Базата, от тогава не съм стъпил на нея!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: